Enligt butiken Amazon kommer Playstation 3-versionen av AssCreed 3 att innehålla en timmes exklusivt material som de andra plattformarna inte får se röken av.

#Sony berättade tidigare att de samarbetar med #Ubisoft Entertainment och att både #FarCry 3 och #Assassin's Creed III ska få exklusivt dlc.

Nu har fler detaljer röjts i och med att butiken Amazon har lagt upp bild på Playstation 3-kartongen med texten "Includes 60 minutes of exclusive gameplay" – alltså "Inkluderar 60 minuter exklusiv speltid". Exakt vilket material som den extra timmen ger har inte avslöjats. Kanske kommer mer information under Gamescom-veckan.

Gratis är det såklart inte - det kostar 480 kr för ett år. För detta får man under ett år tillgång till ca 40-45 spel, möjlighet att vara med i några betatester, rabatter på spel och DLC samt lite teman och avatarer. 13/08 Ja men då är det inte gratis heller? Han skrev ju att man får spel för flera tusen per år om man betalar avgiften. 13/08 Dock måste man betala för att spela med kompisar på internet. 13/08 Senaste tiden har spel som Dead Space 2, Darksiders och Deus Ex: Human Revolution dykt upp - extremt prisvärt för 40 kr i månaden. Spelen som ingår nu: http://blog.eu.playstation.com/2012/08/01/heads-up-playstation-plus-update-1st-august-2012/ 13/08 Jag håller med dig. Har folk tappat huvudet? Eller är dom arga på att det finns plattformsexklusiva spel också då eller? Ska vi helt plötsligt börja grina över att Mario inte finns på PC/Xbox/PS3? Det är ett jävla DLC. Gud. Och det roliga är att så fort... 13/08 Ja, Xbox live är också frivillig avgift och vad är för spel för några tusen man får? Angry birds? 13/08 Yep, frivillig avgift, som ger spel för några tusen om året och lite sånt. 13/08 En massa pengar? 250 kronor per år. Ibland får man erbjudande om 10 kronor per månad också. Dessutom så har väl PSN infört avgifter och skit. 13/08 Äsch.. det är lite som när man var liten och morsan bakade bullar. Ibland fick brorsan alla bullkanter och man vart väl lite tjurig i en kvart. Sen gick det över. ;) Nu är det Sony som fått en liten bullkant. 13/08 Nej det är inte för sent. Det är en stor julhelg kvar, kanske till och med två. Och du måste förstå att såna som du, jag och andra som läser på FZ är ett fullständigt ointressant marknad för alla varför anledningar till att vi har köpt ditten och daten... 13/08
Skicka en rättelse