Dice hoppar över gammalt och nytt och ger nutiden ännu en chans.

#Battlefield 4 kommer utspelas i nutid, och varken WW2-puritaner eller framtidsvisionärer får se sina önskemål bli verklighet. Det berättade Karl Magnus Troedsson, general manager på #Dice, under GDC Europe-konferensen i Köln i dag, skriver Joystiq.

Troedsson säger att en mängd saker inspirerar utvecklarna i fråga om hur serien ska utvecklas, bland annat feedback från spelarna, marknadsundersökningar och vad de själva vill göra. Och uppenbarligen visade sig nutida krig vara det alternativ som passar Battlefield 4 bäst. Håller du med Dice om det valet?

Battlefield 4 tillkännagavs överraskande i mitten av juli och det står klart att en betaversion är tänkt att rulla igång nästa höst. Releasedatum saknas i nuläget.

hoppas det får en egen kampanj där man spelar som mujahid 16/08 Du verkar veta mycket om bf4, jobbar du på DICE? 16/08 Ang. visuella hjälpmedel så saknar jag "T" -funktionen som gruppledaren har i BF2. Inte bara "Attack" som i BF3. I BF2 kunde du döpa dina grupp till vad du ville, typ "Teamwork Voip" då visste du vad som gällde om du anslöt till den gruppen. 16/08 Nej, jag är inte emot att man spelar i grupp och t o m i storre formeringar. Vi gör det som mycket som vi kan och det går. Jag förstår bara inte varför du tycker det behövs mer tekniska hjälpmedel och vad det skulle göra för skillnad? Med antingen den... 16/08 Ok, låt mig förklara mina önskemål. 1. Visst kommer det större kartor till Armored kill, men vi pratar BF4 här! 2. Jag gillar 6 man sq. som i BF2 med förutsättning att önskemål 3 infinner sig. 3. Att ingen bryr sig om order håller jag med om men finns... 16/08 1. Storre kartor.. kommer med Armored Kill 2. Varfor? 3. Ingen bryr sig om order idag, varfor skulle det bli battre med ditt forslag? 4. Skapa party sa har du lost det. Alt Team speak.. forstar inte fragan. 5. Vada "Mojlighet till teamwork"?? Vad kan... 15/08 Personligen skulle jag vilja terrorbomba Helsingfors.. men det ar ju jag.. :D 15/08 Hoppas de fortsätter med input-lagg. Det tyckte jag var festligt. 15/08 :D Hade gärna givit dig flera tummar upp på ditt inlägg. Men går fan inte :( 14/08 Det är en självklarhet att det passar Battlefield 4 bäst. De borde dock ha väntat med Battlefield 4 och släppt en/flera spinoffs i andra miljöer och tidsperioder först. 14/08
Skicka en rättelse