Drygt ett halvår efter lansering så är det bara 42 procent av Mass Effect 3-köparna som faktiskt klarat spelet, avslöjar Bioware.

Drygt ett halvår efter lanseringen så är det bara 42 procent av #Mass Effect 3-köparna som faktiskt slutfört spelet, avslöjar Bioware. Är du en av alla de som tröttnade?

När det gäller andra Bioware-titlar så ser statistiken ut som följer:

Smaken är olika. Vill jag ha story ser jag på film. Fast finns ett snabbläge så kan jag tänka mig att spela vidare. 22/08 Kanske eftersom det är det bästa i storyväg sen original-Star Wars? 22/08 Spelade aldrig längre än första resan på ettan. Tvåan ligger oöppnad i hyllan. Inget spel för mig och undrar hur andra orkar bry sig. 19/08 En teori är ju att Orgins förutom att de var bättre, att det även var längre. Alla ids kanske inte spela igenom. Personligen var knappt man ides med ME3 och DA2... 15/08 Fast, det är ju för man blir inlurad? Så du kan ju inte räkna det som att dem håller med... 14/08 Aftonbladet ex. (tillsammans med alla dessa veckotidningar) läses av en förbannad mängd folk - det betyder inte att de är bra. Snälla, satsa på kvalitet i stället för bara kvantitet. Men visst, det är lättare att bara mäta antalet läsare. 14/08 Vad som är en "riktig" nyhet eller ej är så klart upp till var och en. Med tanke på att denna, plus den om Fifa, är två av de mest lästa nyheterna idag så är det uppenbart så att det finns många andra läsare som inte håller med dig. 14/08 Lol, 44% som slapp slutet. Seriöst dock fattar jag inte varför, Mass Effect spelen är inte en sån spel serie man bara slutar halvägs igenom. 14/08 Resten, som jag insåg dom gått samma bana som med DA och tröttnade nästan direkt på skiten 14/08 ooops.. köpte slängde in i skåpet glömde helt bort .. he he har inte äns brutit plasten på ME3 . Det ligger många obrutna och ospelade spel i det där skåpet ... så många spel så lite tid :( 14/08
Skicka en rättelse