Zombierna är tillbaka. De kommer alltid tillbaka.

Inte nog med att #Capcom tidigare idag avslöjade sociala verktyget Resident Evil.net, nu har vi också en Gamescom-trailer att bjuda på från den senaste delen i serien. För er som aldrig kan få nog av att skjuta på odöda så kommer här fyra minuters välbehövlig zombie-medicin att injicera rakt in i näsborren.

[video=12146]

#Resident Evil 6 släpps den 2 oktober till pc, Xbox 360 och Playstation 3.

Spelet är dödskänt på FZ eftersom det innehåller en naken spindelkvinna, en gigantisk ormboss, en tunnelbana och fem kampanjer. Egentligen borde man kanske fråga sig vad Resident Evil 6 inte innehåller – skräck? Nej, det där var ju bara tarvligt.

Resident Evil har alltid varit ett konsolspel så det är ju lite irriterande att ni skriver som att det vore Quake. Det här såg för övrigt helt förjävligt ut. Rörigt, jobbig AI partner(Snälla låt mig få spela själv!). För mycket action. Är det Matrix ell... 14/08 Mycket tråkigt att ett sådant klassiskt skräckspel i de senaste utgåvorna tyvärr helt lämnat skräcken till mer "casual" action. Mycket, mycket tråkigt... dock är de rätt kul att spela, visst, men hade gärna sett mer RE1-anda :) 14/08 Vad är det jag tittar på? Näpp jag överger den här spel serien 14/08 Ser tydligt att detta är konsolgameplay, dels är den som kör riktigt dålig, typisk konsolspelare men också så är kontrollen väldigt seg vilket i sig visar lite på att det spelas på konsol. Man blir ganska trött på att utvecklare aldrig bryr sig om PC.... 14/08 Ska nog inte säga att RE6 inte har skräck ännu. Leon-kampanjen på demot var väldigt stämningsfullt :) 14/08 när jag såg er skriva han vart dåliga tänke jag äh det kan inte vara så illa... fy heeeeeelvete vad värdelös, sen att han spelar på consol gör ju inte saken sämre :D 14/08 Fyfan vad det ser bra ut!! Synd att världens sämsta tvspelare spelade på filmen. 14/08 Njaeae, kan inte påstå att jag blev direkt taggad på att köpa när jag såg den videon :p 14/08 Utom att ha spelat de senare spelen så måste jag beklaga förlusten av pusselklurandet och skräckkänslan från de första RE spelen. Men hey, om de är ute efter att göra ett spel som stod väldigt bra på sina egna ben till ett generiskt fps i syfte att tjän... 14/08 Det där såg tyvärr inte speciellt bra ut.. Verkade vara väldigt grötigt med klumpig styrning och combat. Hade hoppats på mer :( 14/08
Skicka en rättelse