Stealth och stiligt plattformshoppande blandas i den sju minuter långa gameplay-filmen. Se den.

Är #Remember Me Gamescoms motsvarighet på E3-överraskningen, #Watch Dogs? En ny stjärna verkar i alla fall ha tänts på spelhimlen just denna dag.

I den sju minuter långa gameplay-filmen får vi se vår hjältinna smyga och plattformshoppa sig fram genom scifi-landskapet. Det är en trailer som lovar gott. I maj 2013 landar spelet på pc, Playstation 3 och Xbox 360.

[video=12167]

verkar fett!!! gief! :) 15/08 Jag gissar på att det är som ett slags pussel. Det är mycket möjligt att det finns mer än ett sätt att klara minnessekvensen i videon, eller andra minnessekvenser. 15/08 Ser ju fint ut! Men jag hoppas att man kan göra mer än att hoppa upp på fönster, trycka på X o sen se en filmsekvens?? 15/08 Bra att fler spel kör med Blade runner tema :) 15/08 Ser intressant ut. Men en sak som oroar mig är dom minnessekvenserna, Det såg ut som att man gör ett val och ser hur det går, spolar tillbaka, gör ytterligare ett val och ser hur det går. Det är förstås oklart nu hur det faktiskt fungerar. 15/08 Klart att grafiken spelar roll, det är den och art direction som avgör om du tror på världen du ser eller inte, eller menar du att AC hade känts likadant att spela om det hade varit ett 8 bitars sidoscrollande plattformsspel? Man kan argumentera hur län... 15/08 Tycker i och för sig inte att animationerna var så bra i Assassins Creed. De var väl rätt bra i första spelet, men sen blev det för enformigt, samma rörelser i varenda spel och började bli stela, speciellt i senaste - är riktigt fult när man klättrar... 15/08 Haha varje dag googlar jag "2012 stealth games", hittar absolut ingenting, och sen kommer man hit och hittar detta<3 Perfekt. 15/08 Lite Deus Ex vibbar över det, me like. 15/08 Det här såg ju awesome ut, tillsammans med Watch Dogs och Gta 5 så kommer det bli rätt mycket sandboxande framöver. Hoppas pc versionen blir portad bra, då blir det garanterat ett köp ifall spelet får bra omdöme 15/08
Skicka en rättelse