Ubisoft har precis avslöjat att Anno Online är under utveckling.

Via sitt Twitter-konto har #Ubisoft avslöjat att Anno Online är under utveckling. Det blir den sjätte delen i Anno-serien.

Uppdatering: Online-Anno sägs i ett pressmeddelande ta tillvara på utseendet och gameplayet från tidigare delar i seren, men den här gången i ett free-to-play-spel i din browser. Spelare ska kunna bygga stora medeltida städer och starta handelsrutter med andra bosättningar. För första gången kommer spelaren vara en del av ett större imperium, och ska ha möjlighet att jobba mot gemensamma mål.

Där rök denna spel, blir ingen fortsättning av denna spel :( Man hoppas men man har dåliga erfarenhet när man ser Online på rts eller strategi spel :( Man hoppas inte sen så hoppas man att denna online titeln funkar. Äsch varför gör det så här! :( 17/08 Tycker att det är synd att det inte verkar vara en stor konstant värld där man kan bygga ut till bosättningar utan det verkar vara som i FB Civ där man har sitt angränsande område att bygga på. 16/08 Jag upplever överkördskänslan ganska obefintlig nu, trots att jag sitter med tillfällig sunkig 3g-uppkoppling. De har blivit mycket mer stabila och det går att köra offline. T.ex. i Anno 2070 så kan du lira offline, men utan dina upplåsta funktioner kop... 15/08 "Uppdatering: Online-Anno sägs i ett pressmeddelande ta tillvara på utseendet och gameplayet från tidigare delar i seren, men den här gången i ett free-to-play-spel i din browser. Spelare ska kunna bygga stora medeltida städer och starta handelsrutter... 15/08 Hur många MMO-Fps finns det? vet bara en handfull varav de flesta inte ens släpps och de andra har många år på nacken. Och som sagt grafiken är inte allt. Så länge det hänger med och hjälper upplevelsen. Tycker PS2 är snyggt. 15/08 Va? FPS? 15/08 Stor skillnad på artistiska spel och spel som ska vara realistiska i grafiken. Jag själv är kräsen när det gäller grafik och hatar när konsoler håller nere grafiknivån på spelen men när det gäller spel som Minecraft, Terraria, Team Fortress 2 osv så är... 15/08 Stor skillnad på artistiska spel och spel som ska vara realistiska i grafiken. Jag själv är kräsen när det gäller grafik och hatar när konsoler håller nere grafiknivån på spelen men när det gäller spel som Minecraft, Terraria, Team Fortress 2 osv så är... 15/08 Det är inte grafiken som gör spelet, utan hur spelet är. Titta bara på indie-spelen Minecraft och Terraria. De är några av världens populäraste multiplayer-spel idag. 15/08 Jag önskar ett Anno där man inte blir fullständigt överkörd av överdriven DRM.. 15/08
Skicka en rättelse