Den efterlängtade tredje delen i assassinsagan har många sidor. Gamescom-bilderna visar några av dem.

#Assassin's Creed III-filmen från Gamescom visade sjöstriderna i sin fulla prakt. Bilderna #Ubisoft släppt visar fler sidor än så från spelet, bland annat ett kaotiskt stridsfält och Amerikas då så orörda natur.

Spelet släpps i slutet av oktober till Playstation 3 och Xbox 360. Pc-spelarna får besöka den nya världen i november. Ubisofts efterlängtade trea kommer också att släppas till Wii U.

Serien är ju uförsej baserat på de riktiga assassinerna och dom var ju mer som självmordsbombare fast med kniv. Men jag förstår vad du säger och jag håller med. 16/08 ÅÅååååÅhh vad jag är taggad på detta spel :DDDD 16/08 Det som gör världen bra är att vi alla inte är lika. Och ärligt bilspel ska spelas med ratt o pedaler. Men det konstiga är att jag gör snabbare varv i bilspel men tangentbordet! Har testat med gamepad i ett år på PC men får bara inte flytet... Så PC är... 16/08 Snacka om att detta lätt ser ut som det bästa AssCreed hittills! 15/08 Tycker det är roligt när gamers är så principfasta att dom hellre ger upp spelandet än ruckar på dom ^^ jag är nöjd så länge jag får spela bra spel. 15/08 Ja det var då inga gameplay bilder 15/08 Tycker inte det har med det att göra. Många kommer alltid anse (jag också) att tex racingspel till pc spelas lättare med kontroll än med tangentbord. Sen har vi dom som tycker att third person spel där det inte ska skjutas (nåväl inte hela tiden iaf ;))... 15/08 Finding what about making we do that to 15/08 Tipset jag fick var : Använd en gamepad för att få kontrollerna att fungera bra. Då är det inte gjort till plattformen PC även om de släpper till vad de kallar PC. Den dagen jag måste använda gamepad från konsol för att spel ska fungera på PC slutar jag... 15/08 På en PC väljer man inte kontroller man använder mus o tangentbord! För ja fixar bara inte en gamepad. Så enkelt är det. :) 15/08
Skicka en rättelse