EA och Bioware har tänkt om när det gäller Command & Conquer. Men har de tänkt till?

#Command & Conquer: Generals 2 har genomgått dramatiska förändringar. Istället för ett klassiskt rts har #EA och #Bioware låtit spelet bli en del av ett free-to-play online-spel, med det enkla namnet Command & Conquer.

I pressreleasen beskrivs det som en plattform, service och ett klientbaserat spel från EA. 2013 ska det släppas.

EA säger att Generals-universumet representerar en av många gratis erbjudanden som planeras att lanseras med spelet. Baserat på feedback från spelarna kommer spelet utvecklas och få nytt innehåll.

Frostbite 2 driver fortfarande spelet. Och så här ser det ut.

Tack till Zaptagious för detta #nyhetstips!
Jag gillar mitt AoEO mer än Sc2 i vissa fall. Men jag blir seriöst skadad i skallen när folk säger att det är ett P2W utan att veta exakt vad det är dem säger !! 18/08 Kampanj? KAMPANJ?! 17/08 Jaha, det var det. Hade sett fram emot ett riktigt spel. Kommer det till Iphone med eller? 16/08 usch 16/08 Det bubblar upp så mycket hat inom mig mot EA så jag tror jag ska spricka. Dessa jävla korkade mördare av bra spelserier! Sedan är min teori om hur det kommer att funka som sådan att: - Det kommer bli ett kompetivt upplägg, alltså med fokus på PvP. -... 16/08 Jag trodde iofs att vi hade kommit längre än och att förståelsen för F2P hade mognat mer än vad din kommentar ger intryck av vid det här laget. Haha ha ha vilken jädrans rage-post xD 16/08 hoppas du egentligen inser att detta påstående inte har logisk anknytning 16/08 Ren och skär idioti! Dom vet iallafall hur man dödar en bra spelserie. Westwood Studios måste vända sig i graven! 16/08 Antar att marknaden riktar sig till yngre spelare utan större ekonomisk möjlighet att köpa dagens spel. Detta gör att F2P spelen ökar och säkert bra för vissa spel. Men titlar som C&C kan bara inte bli bra med denna patetiska lösning. Man undrar var vux... 16/08 99% säkerhet att det blir Premium-konton (månadsvis kostnad) och "Gold coins" Hurra för EA. Tack för att ni tog något många hade väntat på och "took a dump on it" :) Registretat mig för betan, så får se hur allt ser ut, när väl betan drar igång. men min... 16/08
Skicka en rättelse