En av de större kritikpunkterna mot #Diablo III har varit att de svårfångade legendariska föremålen känts som allt annat än legendariska. Gyllene skräp, överlag. Det har en längre period varit känt att #Blizzard uppmärksammat att de hade fel i deras hantering av föremål och version 1.04 ämnar rätta till det digra misstaget. Nu har de publicerat ett längre blogginlägg där de visar upp flera av de nya föremålens förbättringspunkter.

Exempelvis har vissa vapen chans att frammana demoner, eller få marken att brinna, medan andra kommer fungera ypperligt i vissa speciella builds. Överlag har de flesta helt enkelt blivit mycket, mycket bättre. Missa inte filmen nedan som presenterar flera av godbitarna. Missa inte heller att de gamla föremålen inte uppgraderas, utan det är bara nyfallna föremål som kommer inneha de nya attributen.

De har även skrivit om hur de ämnar förändra Barbaren i en annan bloggpost. Kortfattat vill de öka möjligheterna att spela utifrån olika builds, och tänker se till att Frenzy inte blir den enda grundattacken som kommer nyttjas på de högre nivåerna.

De kommer närmsta tiden visa upp mer tankar kring version 1.04:s förändringar.

Hur tänker du kring denna information?