Version 1.04 är tänkt att nå ut innan månaden är över, och Blizzard detaljerar hur de förbättrar de legendariska föremålen. De blir fantastiskt mycket bättre. Missa inte heller Barbar-förändringarna.

En av de större kritikpunkterna mot #Diablo III har varit att de svårfångade legendariska föremålen känts som allt annat än legendariska. Gyllene skräp, överlag. Det har en längre period varit känt att #Blizzard uppmärksammat att de hade fel i deras hantering av föremål och version 1.04 ämnar rätta till det digra misstaget. Nu har de publicerat ett längre blogginlägg där de visar upp flera av de nya föremålens förbättringspunkter.

Exempelvis har vissa vapen chans att frammana demoner, eller få marken att brinna, medan andra kommer fungera ypperligt i vissa speciella builds. Överlag har de flesta helt enkelt blivit mycket, mycket bättre. Missa inte filmen nedan som presenterar flera av godbitarna. Missa inte heller att de gamla föremålen inte uppgraderas, utan det är bara nyfallna föremål som kommer inneha de nya attributen.

De har även skrivit om hur de ämnar förändra Barbaren i en annan bloggpost. Kortfattat vill de öka möjligheterna att spela utifrån olika builds, och tänker se till att Frenzy inte blir den enda grundattacken som kommer nyttjas på de högre nivåerna.

De kommer närmsta tiden visa upp mer tankar kring version 1.04:s förändringar.

Hur tänker du kring denna information?

Mm, håller med dig om D2, men jag tror att världen snurrar snabbare idag och att en expansion till D3 inte kommer ha samma impact på D3´s spelare som det var på D2´s tid med LoD. Raten på dropsen är det kanske inte så mycket fel på, men vad som droppas... 16/08 Diablo 2 var ju också kasst när det släpptes, men blev bättre med expansioner och uppdateringar. Så att Diablo 3 känns kast just nu är inget nytt. Sedan tycker jag många är löjliga när dom klagar på drop ratesen. Jag tycker dom är perfekta. 16/08 Ledsen, men folk här på FZ är idioter, tror ni allvarligt blizz skulle sjunka så lågt i med att de "improvar" diablo med lite ljuseffekter? DE BUFFAR LEGENDARIES MED CA 50% MER DAMAGE. 16/08 Gött blir att spela när 1.04 kommer. 16/08 Åh! Häftigt! :) Då är det bara ett dussin patchar och ett expansionpack som saknas för att övertala mig om att det är okej att återvända då! Det där förbanande auktionshuset är fortfarande ett växande problem. 16/08 Säger bara gamers dessa dagar. Har allt blivit för bortskämda : ) Inse att det inte finns ett spel som är perfekt för eran smak och skaffa en ny hobby ;) 16/08 Diablo2 var inte perfekt när det släpptes heller .. Ge spelet något år och kanske en expansion så dom fixar till allt som dom fått feedback om så det skriker .. Dom har gjort grunden till spelet och nu är det bara att finslipa och göra spelet perfekt... 16/08 Tja... Path of Exile har end game. 16/08 Jag förstår inte varför alla verkar tro att D3 skulle ha endgame? Det är ju inte wow. 16/08 Mycket bra, mycket för sent. 16/08
Skicka en rättelse