MMO-uppföljaren till Neverwinter Nights-spelen ser lovande ut.

En färsk Gamescom-trailer från MMO-titeln #Neverwinter har hittat ut till världen. #Cryptic Studios onlinerollspelstappning av #Neverwinter Nights-serien har fått ett planerat släppdatum under början av nästa år, och kommer förhoppningsvis bjuda på den klassiska D&D-spelstil alla trähattar känner och älskar.

Neverwinter blir free-to-play och innehåller spelbara raser såsom människor, halvalver, drow och tieflings. Är det här något du suktar efter?

ONLINE STORE : ====( http://redir.is/apo )===== n2012 comes, in order to thank everyone, characteristic, novel style, varieties, low price and good quality, and the low sale price. Thank everyone free shipping competitive price any size available accept... 17/08 Tycker det är tråkigt att dom ska krossa alla "gamla" hedliga rpg lir med MMO titlen . säger som Charlo gjorde "jag vill ha single player och co-op inte flera massiva universum" istället för att MMO versionen faila och spelet försvinner helt. Inget illa... 17/08 Jag brukar inte bry så mycket om grafiken men det där såg lite gammalt ut, men det är ju en bra bit kvar tills release och en hel del kan ju hända och D&D samt Swordcoast är väldigt lockande. Får lira om Baldurs Gate så länge, the Enhanced way. 16/08 Segt med MMO, jag vill ha single player och co-op inte flera massiva universum, räcker med att handfull namn i den genren finns inte plats för fel i min personliga åsikt! Kanske mest för att jag aldrig lyckats fastna i något mmo förutom EVE och WOW och... 16/08 Jag vet inte hur käre Sebastian får release datumet till i början av nästa år då det står på deras hemsida Q4 2012, samt på FZ:a Q2 2012. Vore kul om du kunde upplysa mig om vad som gäller (Q2 är ju dock uteslutet...) För övrigt tror jag spelet kan bli... 16/08 Har inga höga förväntningar på detta, men man kan ju alltid hoppas. Kommer upp lite gamla minnen från PWs i NWN så fort jag hör Neverwinter :) 16/08 Det där såg gamalt,stelt och tråkigt ut...tyvärr då jag verkligen gillar de tidigare spelen. 16/08 Reagera själv lite på grafiken, visst att MMO inte riktigt är topnotch på grafik men såg inte så bra ut, och animationerna kändes inte helt hundra heller. Men men, en trailer är en trailer endast. 16/08 Ser ut som detta spelet skulle komma för 5-6 år sedan. Inte imponerad direkt. 16/08 Det är inte ofta jag säger såhär... men satan vad fult det är. Det ser seriöst inte mycket bättre ut än Dungeons and Dragons Online och det kom ut 2006... 16/08
Skicka en rättelse