Crytek lovar att pc-versionen av Crysis 3 kommer att vara så kraftfull att "datorer smälter".

– Förväntningarna på pc-versionen av #Crysis 3 är brutala. Så den här gången lovar vi att smälta pc:s, säger Cevat Yerli på #Crytek.

#Crysis 2 var kraftfullt men satte inte en ny grafisk standard som #originalet gjorde. Yerli erkänner att det är svårt att nå pc-spelets fulla potential när man producerar titeln till flera plattformar samtidigt.

– Olyckligtvis tvingas vi alltid fatta kompromissbeslut i multiplattforms-utveckling, men samtidigt försöker vi inte göra det, så vi försöker se till att pc-versionen ser fantastisk ut och är fantastisk att spela.

Istället för trista kompromisser vill Yerli lyfta konsolversionerna. Återstår att se om de lyckas – och om våra datorer smälter.

Se hela intervjun här.

http://cdn.livestream.com/embed/electronicarts?layout=4&clip=...

Watch live streaming video from electronicarts at livestream.com

" – Förväntningarna på pc-versionen av Crysis 3 är brutala." - Nej, det är dom verkligen inte. ;( 17/08 Är det bara jag som tycker att det inte är något att skryta med att ett spel är enormt krävande? Ett spel som är enormt snyggt men ändå inte så krävande, typ som dom gamla unreal tournament spelen var på sin tid, DET är imponerande tycker jag... 17/08 Försöker de vara ironiska på något sätt? De "kastade" ut pc spelarna till vargarna och nu vill de plötsligt öka förväntningarna igen? Dx11 kom förvisso senare som en patch. Precis som många i tråden redan sagt så hoppas jag också på dx11 vid release.... 17/08 Love BF3 så vackert 17/08 Please do, det här var den sämsta Halo klonen jag spelat på xbox360 gav bort spelet efter att spelat första uppdraget, antar att det gjorde sig bättre på PC. Riktigt dåligt konsol spel. 17/08 Man får väl hoppas att de inte låter grafiken ha högsta prioritering den här gången.... 16/08 Maxar du med 85 fps snitt med ett 670? I 1080x1920? Tror jag inte på då jag har lite under 100 fps snitt med 2 580 i sli. 670 är bara 20 % bättre än ett 580. Säger inte att du ljuger, men det låter lite högt räknat från din sida.. 16/08 mina Radeon 5870 i crossfire ligger fan på 92 grader konstant när man pressar dem...hur ska detta gå nu? jag har vattenburen värme i huset...kan man inte koppla in det via datorn och använda graffekorten till att värma elementen? 16/08 PC plattformen ska alltid prioriteras när det gäller den här typen av spel , sen får dom porta och skala ner prestanda till xbox och ps3. Helst önskar jag ett minimikrav för spel som Crysis 3 borde vara en fyrkärning i5 och 64-bitars Windows och DX11.... 16/08 Precis. "Smälter din dator" känns inte som världens bästa slogan när det förekommer spelbuggar som får grafikkort att överhettas. :p Då hade ju nästan frasen "snyggare än din dator klarar av" varit bättre. SE 16/08
Skicka en rättelse