Prepare to Die-utgåvan skrider närmare – överlever du From Softwares kritiserade pc-konvertering?

När FZ rapporterade om att Windows-lanseringen av hyllade #Dark Souls får låst bilduppdatering och upplösning så var det många pc-spelare som purknade till, och är man van vid pc-formatets färre begränsningar så är det kanske inte så märkligt. Men trots kritiken fortsätter #From Software fila vidare på titeln, som har beräknat släppdatum till pc den 24 augusti.

[video=12194]

Prepare to Die-utgåvan släpps med expansionen Artorias of the Abyss. Detta tillägg kommer släppas vid ett senare datum som DLC till konsolversionerna. FZ:s intryck av Dark Souls till pc läser du om här.

Dom nya bossarna måste ju "hade ett så bra ord för det men glömde skiten" komma till ps3ans gamla... inte en chans att jag missar ut på dom! 22/08 haha 16/08 jag hade tänkt lira detta i 5760 x 1080 -.- fan man vill ju använda all sin skärm yta, därför jag inte äger en konsol med skit hårdvara, fan jag la ner mer på mina grafikkort enbart än vad en hel jävla konsoll kostar 16/08 No thanks! 16/08 Givet köp, mest bara för att de lyssnade på PC-spelare och gjorde en port. Det är stort av ett gäng som aldrig producerat till PC, man kan inte förvänta sig guld och diamanter med den bakgrunden. Hoppas verkligen alla som tjatade om att få spelet till... 16/08 Jag är väl en av dom som är mest emot konsoller idag men i just det här fallet ser jag inte vars felet ligger. Jag ägde en Ps3 och spelade Dark souls väldigt mycket på min 24" LED LCD skärm som jag använder till datorn. Bra spel och enda skillnaden jag... 16/08 Jag håller helt med. Det suger brutalt att det blev såhär med porten, riktigt tråkigt är det, men det kommer antagligen att vara en bättre upplevelse än att spela på xbox/ps3 iaf då vi slipper framerate drops... för vi lär ju ligga på en stadig 30...... 16/08 Låst och lågupplöst, men funderar ändå på att införskaffa det någon dag. Har det redan på PS3, men hade gärna haft det på PC. Visst är det synd att det blev en så pass extrem portning, men FROM har varit ganska tydliga och ärliga mot oss om varför det... 16/08 http://th49.photobucket.com/albums/f293/CapeBarnes/SpongeBob/th_Picture11.png Man kan ju alltid hoppas att spelet i sig fungerar som det ska då det är ett riktigt grymt spel. 16/08 Är så sjukt taggad på detta! :D Artorias won't know what hit him ^^ 16/08
Skicka en rättelse