Diablo III Starter Edition öppet att tanka hem för alla och envar!

#Blizzard har släppt en demoversion av #Diablo III via Battle.net, med namnet Starter Edition. Den som lirar demot kan spela upp till nivå 13 och Skelettkungen, men demolirarna har inte tillgång till auktionshuset och får enbart match-mejka med andra demo-användare.

Så, ett Diablo III utan auktionshuset – verkar som att de besvikna Dibbe-lirarna äntligen fått vad de önskat, om än i en form de kanske inte väntat sig. FZ publicerade nyligen en tänkvärd krönika kring Blizzards hacka-och-slå-spel, där vi ställde oss frågan om Diablo III varit tolv bortkastade år. Missa inte heller den senaste patch-informationen, som vi skrev om igår kväll.

Om man som utvecklare gör ett demo för att locka till sig fler kunder, då tar man väl inte med det som gör spelet sämre?! ;) 18/08 :( 17/08 alla som vill testa, har nog laddat ner och klarat spelet redan. demo släpper man Före release om man vill ha maximalt antal köpare. inte halvåret efter. 17/08 Har slutat spela :( 17/08 Rätta mig om jag har fel, men d3 blev ju påskyndat. Det skulle ha släppts senare i år, till hösten. De skippade pvp som de hade tänkt ha med releasen och beta-testningen var redan igång fast spelet inte ens var redo för det? Trots dessa 12 år så känns... 17/08 De börjar bli desperata? 17/08 Väldigt sent ute. Hade jag vetat hur dåligt D3 var hade jag aldrig betalat för det! 17/08 Personligen tycker jag att ni ska sluta med de svenska konstiga versionen av engelska ord, exempelvis hacka-och-slå spel. Det låter bara töntigt. Vi alla är gamers och vet vad hack-and-slash innebär. Det finns många fler situationer där ni gjort likadan... 16/08 Vad har VI för problem egentligen? Vad är det som är så dåligt med d3? De flesta som klagar har spelat 100+ timmar och är missnöjda... Ett spel som jag är missnöjd med spelar jag max 10h. Det där med AH fanns egentligen på d2 oxå, bara att det skedde... 16/08 Ok... jag har hittills inte velat köpa Diablo 3 men inte varit riktigt säker. Anledningen är att jag har hela tiden känt att något varit fel med det och är egentligen inget spel i min smak. Men nu kan jag ju provspela det. Kanske blir det så att jag bli... 16/08
Skicka en rättelse