Det svenskutvecklade sandlådeactionspelet Just Cause 2 och det tecknade Texas-utvecklade Borderlands kan plockas upp för noll kronor. Men bara om du använder Playstation Plus.

#Just Cause 2 och #Borderlands är gratis fram till den 17 november för Playstation Plus-prenumeranter. Och under hela augusti kan all dlc till dessa spel köpas för halva priset. Dessutom ökas molntjänsten till en gigabyte och #Red Dead Redemption kommer att släppas gratis i september.

Är du en Playstation Plus-användare eller funderar du på att bli?

Bilden ovan är från det actionfyllda sandlådeliret Just Cause 2.

Det låter ju schysst. Det var lite av charmen med PS+ i början. 21/08 Det är fler "småspel" på gång också - Hell Yeah!, Double Dragon: Neon, Knytt Underground, Big Sky Infinity och Retro/Grade (nästa vecka) kommer alla att dyka upp på PS+ när de kommer ut. :) 18/08 Jo det har du helt rätt i. men tänk att det inte är mer än 50 kr i månaden och att det är pengar som du ändå hade lagt på spel (och kanske mycket mer) så svider det inte så mycket. 17/08 Om man vill kan man ju vara med i ett tag, sluta vara med och sen hoppa på igen när suget kommer tillbaka. Då låser man upp de gamla spelen igen. De gäller när man är med i PS+ så om man hoppar av och sen går med igen så har man åter tillgång till alla... 17/08 Då rättar jag dig när du har fel, trophies blir du aldrig av med. :) 17/08 Posta snabbsvar: Fyll i ditt meddelande här och klicka på knappen "Posta snabbsvar". För att komma till det vanliga svarsformuläret, klicka istället på knappen "Nytt inlägg" nedan. OBS: När du svarar hamnar ditt inlägg alltid sist i tråden. Jag tror man... 17/08 Rätta mig om jag har fel , men du får behålla alla trophys så länge du är " ps+ medlem " när det går ut försvinner dem väl eller är jag helt ute o cyklar? 17/08 Man blir ju onekligen sugen, PS Plus ser bara bättre och bättre ut, och spelen man får igenom det håller allt högre kvalité. Det är ju inte heller så fasligt dyrt för ett år, man får ganska mycket för pengarna, men det är ju att spelen blir ospelbara... 17/08 Och folk klagar på Xbox Live... -.- 17/08 Nej tack.. 17/08
Skicka en rättelse