Sumo Digital, som utvecklar spel åt Nintendo, menar att grafiken på Wii U kommer att bli lika bra eller till och med ännu bättre än Sonys och Microsofts nuvarande flaggskeppskonsoler.

#Sumo Digital, utvecklare av ett antal #Nintendo-spel, säger i en intervju med Eurogamer att grafiken på Wii U kommer att vara lika bra som eller till och med slå Playstation 3 och Xbox 360 på fingrarna.

Spelstudions nästa spel, #Sonic & All-Stars Racing Transformed, kommer att släppas till Wii U. Skåda och bedöm grafiken själva i E3-trailern.

[video=11787]

mjo fast surrett man hör här och var får det att låta som att wii-u'n är jämnlik, eller skulle vara något som rimligtvis släpptes 2006-7, ingen fullblodskonsol från 2012-13. angående gears of war så är det ju svårt att säga förens någon tar och sätter... 20/08 Minns när Gran Turismo 5 skulle komma... snygga trailers med förrenderad grafik. Vissa trodde att det faktiskt var "ingame". Trailers som inte visar "spelet" är totalt ointressanta. 19/08 Jag spelade på konsol innan var du ens var född så du vet väl nte ens vad typ Matels Intelivision som kom 1978 , colecovision 1982 medmera är, Ataris spelmaskiner typ Atari 2600 kom 1977. Det var dom och ännu tidigare maskiner som drog igång det hela.... 19/08 Klart de snackar bra om Wii U så de får fortsätta skapa spel till Nintendo konsoler så de kan få mer pengar xD 18/08 och det verkar den ju komma att göra! men jag tror inte en pc med dessa speccs är jämlik i råstyrka, i sådant fall fpår dom sätta in xbox360`ns op och då är det inte en pc längre imo, The Xbox 360 high-end gaming/entertainment system is based on a custo... 18/08 vet vi igentligen vad som finns under skalet i wii u? isf vill jag gärna få en länk till detta,, har hittills bara sett spekulationer 18/08 Grafik är inte allt, men jag tycker att det gärna får ske ett generationsskifte på konsolfronten snart. Synd att Nindon't... 17/08 Tyvärr är det nog sant, andelen spel på 360/Ps3 som renderas native i 1080p är extremt få, kommer nog bli samma på Wii U. Å andra sidan är det inte så stor skillnad mellan 720p och 1080p i spel att man gråter, allt är bättre än nuvarande Wii upplösning. 17/08 Förstår inte hur Nintendo tänker här. Med Wii-sucéen borde de ha pengar för att göra en konsol med imponerande hårdvara men de verkar självmant välja ha sämre än konkurrenterna. Tror de att grafik inte spelar någon som helst roll för konsumenterna eller... 17/08 i råstyrka så skulle en dator med samma komponenter vara jämnlik däremot måste pc spelen utvecklas med windows i åtanke, och alla möjliga konfigurationer. medans konsollutvecklarna kan anpassa spelen perfekt efter minnesmängd och beräkningskapacitet och... 17/08
Skicka en rättelse