Snart börjar betan. Vill du vara med?

#Starcraft 2: Heart of the Swarm har fortfarande inget lanseringsdatum, men det närmar sig med stormsteg. Snart, eller mycket snart som #Blizzard uttrycker det, öppnas betan för allmänheten. Enspelarkampanjen är i det här skedet inte inkluderad i testversionen. Men det är däremot alla nya enheter i onlineläget.

För att få chansen att delta bör du omedelbart bege dig till ditt konto och kolla så att Heart of the Swarm är iklickat i "Beta Profile Settings".

Vill du vara med och testa Starcraft 2-expansionen?

Kan ni kisspojkar som ogillar säga varför ni inte gillar det jag skrev? Jag anser själv att jag snörde ut 400 i onödan för spelet, det finns varken rätt eller fel i den delen. Det finns varken rätt eller fel i något jag skrev, för det är av egen erfaren... 20/08 Prövade 1:an efter jag lirade tvåan och jag lirade det hellre. Dock har jag aldrig varit för multiplayer i någon av dom utan bara single. Jag köpte tvåan för singleplayer läget och inget annat. Sedan riktar jag detta mot er som inte håller med om att... 17/08 Det är sant, har en nära bekant som ligger på platinum-nivå (och är väldigt både intresserad och insatt i SC2 i esportsammanhang) - och jag blir garanterat partiskt inställd efter vad han säger. Dock är mekaniken lite för utstuderad för min smak, jag... 17/08 Tror du är alltför influerad av den tävlingsinriktade delen av SC2, på lägre ligor så är det väldigt förlåtande och inga problem som helst att spela SC2 MP på ett casual och avkopplande vis. Ju mer jag spelar så klättrar jag automatiskt i ligorna, ligge... 17/08 Äntligen någon mer som säger detsamma - skulle aldrig i helvete kasta mig in i SC2 MP-världen, eftersom allt hänger på så små marginaler och alldeles för exakta kalkyleringar. Och att hastigheten måste ut i kontrollerna lika fort (eller snarare ännu sna... 17/08 Det var samma sak med originalet. Och skulle du ge dig in i en stor strid online i Total War lär du bli slaktad av någon som kan göra viktiga och smarta beslut samt utföra dem snabbt och effektivt. Men visst finns det en charm i att placera ut sina enhe... 17/08 Glöm inte att titta på SC2 IEM Gamescom i helgen :) SC2! JA! http://www.teamliquid.net/video/streams/Day%5B9%5D 17/08 Jag tycker känslan SC1 och 2 är slående lika.. Kanske har du tappat sugen för SC i allmänhet. Prova 1an igen så får du se vad du tycker om det nu? 17/08 Rankingsystem eller inte, jag gillar inte spelet alls. Hade man kunnat sälja spelet hade jag gjort det för länge sedan. Kändes som att jag hade kunnat lägga ut pengarna på något annat som passade mig bättre. Hade inget emot sc1 men tvåan föll mig inte... 17/08 få väl göra en ny battle net konto glömt mitt gamla konto hehehehe oh ja beta kommer jag testa då 17/08
Skicka en rättelse