Nyheten om att Arma 2-modden DayZ blir ett fristående spel har blivit väl mottagen av de flesta. Men Bohemia tvekade innan de skrev på kontraktet med mod-skaparna.

#Bohemia Interactive, skaparna av #Arma 2, fruktade spelares reaktion inför att modden DayZ skulle bli ett fristående spel. I en intervju med MCV avslöjar företagets VD, Marek Spanel, att de tvekade innan de skrev på kontraktet med mod-skaparna.

– De hade kanske kunnat känna att det inte var rättvist eftersom de behövde betala för något som från början var gratis om de ägde Arma 2.

Hur känner du inför #DayZ?

Jag bryr mig bara att du gråter utan anledning för saker, ska ge dig lite näsdukar som du kan torka tårarna med. 24/08 Om ingen bryr sig, varför fortsätter du svara på mina inlägg? xD 24/08 Vart trollade jag? läs igenom det du skrev, du gnäller över att du inte gillar det hela och kommer bara med mer skit som ingen orkar bry sig om. Du har fått förklaring på förklaring men du skiter i det, och finner anledning att fortsätta gnälla. Jag säg... 24/08 Är du seriös? Nu gnäller jag också? Lol, trollers gona troll. 23/08 Eller slutar du gnälla och ge fan i att köpa det då när det släpps, för det andra så såg jag att du sa att du inte ville "köpa" det igen. Hur kan man köpa en mod? Du köpte ARMA 2 och inte DayZ så du har inte köpt det utan du har köpt ett spel för att... 23/08 Kan du ta det lugnt? Jag säger bara vad jag tycker. Du behövde inte dra in en massa personliga påhopp och förolämpa mig i ett publikt forum. Men som svar på dina argument. Om jag köper ett spel, och det är dåligt, speltillverkarna lovar att göra det bät... 23/08 Ja, men vart finns det negativa med det? du kör ju alpha på dayZ modden via arma2 men ingen gnäller. Varför minecraft kördes på detta sätt var för att fansen skulle få hitta buggar m.m själv och hör av sig. Detsamma blir det inom detta och samtidigt får... 19/08 Är inte särskilt svårt att installera och uppdatera. Speciellt inte med launchern de släppte så man inte ens behöver manuellt starta ArmA2 för att hitta samt välja server. Istället väljer man ifrån en lista vilken server man behagar spela på och startar... 19/08 Har aldrig orkat läsa bibeln som krävs för hur man installerar det och kommer nog aldrig göra heller, gissar att man inte är ensam om det.. Så väldigt positivt att det kommer som stand-alone ;) 18/08 Day Z är idag buggigt och glitchigt mest FÖR att det är en mod och bygger på att använda ARMA 2 till saker det inte alls var avsett för. Att göra Day Z fristående är enda sättet att göra något åt alla de problemen. 18/08
Skicka en rättelse