Valve presenterar härmed en ny rulle om kampen mellan gott och ont, glädje och sorg, misär och hopp. Eller åtminstone tjuv och polis-action byggd i Source Filmmaker.

På tisdag smäller det när #Counter-Strike: Global Offensive släpps ut på marknaden, och #Valve är inte sena att presentera detta i filmform. Den nya filmen visar upp en mer eller mindre lyckad bombapplicering, och är helt byggd i Source Filmmaker.

Utvecklargänget #Hidden Path Entertainment ville nyligen ha din hjälp att kickstarta Defense Grid 2". Well, målet uppnåddes så till den grad att en expansion är på väg.

Det beror nog helt enkelt på vilka man spelade med. Jag spelade som mest mellan beta1 och beta 3 och hade i princip slutat vid 1.3. Bunny hopping var inget som ens användes i de kretsar jag spelade (med vänner och internationellt). Jag tror det var för... 20/08 https://www.youtube.com/embed/aTPysJyj7j4 20/08 Källan är mina kära barndomsvänner, vilket antagligen inte lär duga för dig. Förövrigt så var CS snabbare i de tidigare betorna och bhop osv var nog ett problem/feature redan då. Att tex hoppa runt utan att tappa fart osv togs bort efter 1.3 om jag minn... 20/08 Fattar ni inte själva hur dumt "wall penetration" låter? Om jag sitter o praccar ska jag skrika PENETRERA GULA VÄGGEN" till mina polare? Eller känns det bättre att säga "haxxa gula"? Att säga att folk är kids för att de säger haxxa är bara dumt. Jag har... 20/08 Spelat betan en del nu och gillar det verkligen! Man får dock hoppas att det inte blir allt för populärt bland 1.6-fansen, så slipper man se en miljon trådar om 100 fps i CS GO och liknande på vartenda spelforum. 20/08 Jag vill ha en remake på quake 1 tack! CS gav oss inget annat än massa idoter på internet och i spelen. Kom ihåg när aimbot kom till quake 1 och de som använde det låg då i underläge :D Det var tider det. 19/08 Haxxa var väl när man sköt genom väggar man kanske inte borde kunna skjuta igenom, ibland genom halva kartan osv. Har för mig 1.5 var full av sådana ställen, folk stod och sköt in i hörn och på andra sidan kartan dog någon annan väldigt sur snubbe. 19/08 Source Film Maker? 19/08 Inget sikte? Bara statiska EXTREMT-ÅT höger vapen på skärmen? Världens längsta vänsterarm för att nå bort och hålla i vapnet... suck. 19/08 Värst vad populärt det vart att diskutera haxx ^^ Vad man säger när man skjuter någon genom en vägg är väl helt ointressant? Om jag säger Haxx, Skill shot, Pro shot, Wall penetrating shot, eller något sånt spelar väl ingen roll? Tänk om ni möter en 40år... 19/08
Skicka en rättelse