Kickstarter-finanseriade Shadowrun Returns har berikats med en konceptbild. Utvecklaren menar att den visar en representativ bild av det färdiga spelet.

En ny konceptbild från #Shadowrun Returns har släppts via utvecklarbloggen och visar att den Kickstarter-finanseriade återkomsten kan komma att göra många gamla fans glada. Eller vad säger du? Bilden ska vara en rättvis demonstration för hur det slutgiltiga spelet kommer se ut.

Klicka för större bild

– Trots att detta är en konceptbild, inte en skärmdump, så är den representativ för den stil vi siktar på. För de icke insatta så (eller för de som behöver en påminnelse) så visar bilden ovan ökända Redmond Battens i mitten av 2050-talet, berättar utvecklaren i bloggen.

Omgivningarna kommer att bestå av målade 2D-element så teamet tror fast och fullt att de kommer lyckas med den detaljnivån som finns i bilden. Karaktärerna kommer å andra sidan skapas i 3D, vilket utvecklaren, Harebrained Schemes, menar är en förutsättning för smidiga rörelser och varierade karaktärer med visuella rustningskillnader.

Shadowrun Returns är tänkt att släppas i början av 2013.

Skicka en rättelse