#Command & Conquer kommer inte att innehålla någon singleplayer-kampanj vid releasen. Istället kommer spelets kärna bestå av co-op och fajter mot andra andra spelare i skirmish-strider. En solokampanj kan möjligen komma senare men det är inte något som #Bioware Victory lägger krut på just nu.

Kritiken var inte nådig när vi i förra veckan avslöjade att Command & Conquer: Generals 2 blir en del av ett free-to-play-spel. "Jag gissar att det blir ett pay 2 win", skrev en läsare.

Van Caneghem, boss på Bioware Victory, tror dock att hans team är något bra på spåren. För brittiska PC Gamer berättar han:

– Studion vill verkligen gå tillbaka till rötterna av det som gjorde Command & Conquer så fantastiskt.

Spelet kommer låta oss skörda mineraler, bygga vräkiga baser och anfalla vår fiende med "en ziljon" enheter. Titeln kommer sedan expanderas med Tiberium- och Red Alert-universumen. Men vi börjar med Generals. Väl värt att nämna är också att somliga dlc-paket kommer kosta att ladda ner, medan somliga är gratis.

E-sport ska också bli en del av spelet, men hur denna kommer se ut är oklart. Caneghem säger att allt som du förväntar dig av ett e-sportsspel finns med i planerna.