Spelet som tidigare var känt som Code3 är ett zombiespel stöpt i sandlådetema med flera spelbara karaktärer, räder och basbyggande. Det kommer bana väg för ett massivt onlinerollspel med zombietema.

Class3 var det tidigare kodnamnet på #State of Decay , ett sandlådespel som nu visats upp av #Undead Labs med fokus på överlevnad, en rik flora av spelbara karaktärer, räder, basbyggande och – definitivt inte minst – levande döda. Zombietrenden fortsätter alltså sin frammarsch och det här blir ytterligare ett tillskott. Det släpps digitalt både till Xbox 360 och pc och den första trailern ser ni här.

[video=12258]

State of Decay kommer bana väg för Code4, ett massivt onlinerollspel med – rätt gissat – zombietema. Jeff Strain, som bland annat varit med och arbetat med #World of Warcraft och #Guild Wars, är en i teamet som ligger bakom projektet.

Inget releasedatum för varken Code4 eller State of Decay är bekräftat.

Självklart - men i World War Z får man (enligt mig) lite bättre uppfattning. Förövrigt för er som inte redan vet det så är Max Brooks son till Mel Brooks. 23/08 Skulle väl i så fall säga att man bör läsa "The Zombie Survival Guide" av samma författare (Max Brooks). http://en.wikipedia.org/wiki/The_Zombie_Survival_Guide 23/08 Naturligtvis, my bad. Ska straffgoogla lite så jag minns bättre nästa gång :) 23/08 Du tänker på Bad Taste, inte Brain Dead. FYI för er ungdomar, Peter Jackson gjorde bägge dessa filmer innan sina Sagan om Ringen filmer =) 23/08 Jo, för DayZ var först med zombie spel... 23/08 Om du inte läst world war z så gör det - så kanske du ändrar uppfattning om hur effektiva skjutvapen/granater igentligen är mot det som redan är dött och inte påverkas märkbart av blodförlust och chockskada + hur svårt det igentligen är att ha headshots... 22/08 Beta? =P 22/08 själv älskar jag zombie spel men... det behövs mer än just döda andra och zombies, för i slutändan blir det bara pvp, och det måste finnas zombies som gör ett hot dom ska tom göra större hot än vad spelarna gör imo. dvs att man gör dom farligare eller... 22/08 fyi day z är inte ens realistiskt, det går så mycket på realism att du spelar som en handikappad person som bryter hela kroppen ifrån 3 meters höjdhopp ingen mäniska gör detta om inte du har skör benstomme som en pensionär på 90 år. Och detta är bara... 22/08 Jag förstår att många av er är trötta på detta temat - men personligen älskar jag Zombies i alla dess former. Jag har varit zombiefan sen jag såg min första zombiefilm runt 1980 eller så - det har alltid varit i skymundan så att det fått uppsving är för... 22/08
Skicka en rättelse