Sugen på att semestra i Rockstars kommande? Veckans andra trio magiska bilder infinner sig i vårt mustiga arkiv.

I måndags dök tre fina fordonspresentationer från efterlängtade #Grand Theft Auto 5 upp, och som då utlovades har mer material dykt upp. Denna gång är det tre bilder som visar upp olika aktiviteter man kan underhålla sig med när man inte har mer dekadent leverne för sig.

Under måndagen kunde undertecknad i en RSS-feed från Gamespress (sajt för utskick av spelpressinformation) utläsa något om semestergodbitar, vilket är lätt att koppla till det här. Dock var det då rubricerat som en trailer, som (ännu) inte finns ute.

Med lite tur får du alltså senare under veckan stifta bekantskap med rörlig GTA V-bild.

Tack till Akillez för detta #nyhetstips!
GTA IV var en katastrof när det kom till PC, otroligt o-optimerat och bara en helt värdelös port. Ångrade det köptet en hel de, får väl se vad 5an kommer med, men de senare GTA-spelen är ju helt klart mer för konsoller. Blir säkert grymt men tyckte 4an... 26/08 Det utspelas väl i San Andreas ändå om jag inte har uppfattat allt helkonstigt? 24/08 Kissar på mig inombords! 23/08 Vill ha ett release datum! 23/08 Går in på FZ endast för att se om det kommit något nytt om GTA, och varje gång jag ser en ny rubrik med GTA V så stannar hjärtat. an så vackert 23/08 kan dom ta och göra spelet bra och inte bara snyggt då? Gör det mer som Vice city. med en skön story bra karaktär och mycket materialism. alltså köpa hus företag. inte bara åka bil o skjuta hela dagen. 23/08 GTA 5 och STAR WARS 1313 ger mig äntligen en orsak att kunna uppgradera/köpa ny dator med ny prestanda. :D Har ju inte kommit ut något spel som kräver bättre grafik än vad mitt gamla HD5850 kan hantera, men när specs för (iaf 1313) kommer ut så kommer... 23/08 Nu finns det väl ingen information alls om när PS4 släpps, men känns inte omöjligt att de kanske isåfall hottar upp GTA V inför det, dvs. i ett senare skede. Just my thought! 23/08 Det kommer att bli hur grymt som helst. Det enda tråkiga är att det kommer först till gamla konsoller från år 2005. Man får vänta på PC versionen. 23/08 Gör ett multiplayer läge likt det San Andreas: Multiplayer, där man kan roll spela och annat kul! 22/08
Skicka en rättelse