Släppet av det superskumma Curiosity skulle skett nu, men så blev det alltså inte. Ny trailer ställer frågan – vad finns det egentligen i den där sabla kuben?

Peter Molyneux drog tidigare i år från #Lionhead Studios och jobbar numer med nystartade studion #22 Cans, en studio fokuserad på upplevelser i form av mindre experiment. Deras första titel, #Curiosity, är i princip en app som är gratis att ladda ner, vari det infinner sig en kub som alla spelare tillsammans ska slå sönder. Detta har vidare det intressanta upplägget att det endast är en person som kan slå sista slaget, och således är det – om denne person så önskar – endast denne som får se vad som finns i kuben. Därtill kan folk som vill köpa tillhyggen för att få större chans att få in sista slaget – där det dyraste "vapnet" går på hela 50 000 amerikanska dollar.

Det var tänkt att Curiosity skulle släppts idag, men istället dyker det upp först nästa månad. Som plåster på såren har en ny trailer dykt upp som du enkelt beskådar nedan.

Kanske minns du Molydeux, Molyneux-spoofen som för en månad sen skapade en egen trailer för Curiosity. Ibland är Molydeux mer Molyneux än Molyneux, helt enkelt.

Vilken trailer tycker du är bäst?

Skicka en rättelse