Electronic Arts-chefen Peter Moore lägger ingen större vikt vid 3D-funktionaliteten i Playstation 3.

I en färsk intervju förklarar #Electronic Arts-chefen Peter Moore att 3D-teknik inte är något som företaget fokuserar på till sina titlar. Trots att exempelvis Playstation 3 har goda möjligheter till stereoskopisk 3D så är det inget som en av världens största tredjepartsutvecklare lägger någon större vikt vid.

– 3D är absolut inte på något sätt på vår lista över saker vi fokuserar på som företag. När jag ser på gaming så verkar det helt enkelt inte spela någon större roll, säger han.

Spelar du spel i "äkta" 3D, eller tycker du att det är en överflödig gimmick?

ONLINE STORE : ==== ( http://zzb.bz/LNmmL ) ===== n2012 comes, in order to thank everyone, characteristic, novel style, varieties, low price and good quality, and the low sale price. Thank everyone free shipping competitive price any size available acce... 24/08 3D är ascoolt, move är en gimmick. Det fattar ju inte dom såklart. 23/08 Stereoskopisk 3D har ändå ingen framtid. Framför allt inte nu med tanken på Oculus Rift. 23/08 Jag är en av dom med glasögon men tycker 3D är riktigt bra. Tycker det är delvis jobbigt att ha dubbla glasögon även om 3D glasögon är designade att fungera med vanliga glasögon. Det jag skulle vilja att man satsar på är slipade 3D glasögon. 23/08 Precis :P 23/08 Ouh, negativt betyg på din kommentar, du sade ju något positivt om EA.. Tyvärr så är FZ packat med Fete-dave fanboys och "haters", med andra ord massa bråkiga ungdomar, de måste ju klaga på något! ..Och sen ändå gå och köpa EA spel... haha.. :P 23/08 3D känns överflödigt eftersom det inte riktigt finns på TV-marknaden i stor skala, smart att utgå från att gamers inte vill ha 3D när det inte är tillgängligt... 23/08 den första 3d-filmen kom 1939, och om inte utvecklingen kommit längre än så här på 75 år så kan dom lika gärna lägga ner .. 23/08 Älskar 3d! Crysis 2 och Batman var de första spelen jag testade på min 110"-projektor och det var grymt. Jag prioriterar 3d om spelet stödjer det. 23/08 Har 3d glasögon till datorn, Visst grafiken blir mycket snyggare och verkligare på vissa spel, problemet är dock att man måste hålla ögomen i fokus på mitten av skärmen hela tiden. Får ont i ögonen och huvudverk efter två timmar spelande. Enda spelet... 23/08
Skicka en rättelse