Noir Mode en del av kommande gratistillägget Disorganised Crime Pack.

Nästa vecka släpps gratistillägget Disorganised Crime Pack till #Max Payne 3, och däri ingår bland annat ett noir-läge. Det innebär att du snart kan lira Max Paynes senaste i en mer färglös variant, ifall du tänker dig att det kommer förhöja spelupplevelsen.

Annat matnyttigt som kommer i och med gratispaketet är en ny flerspelarkarta och justeringar av Score Attack i arkadläget. När FZ recenserade Max Payne 3 tyckte vi att det var väldigt bra – håller du med?

Undra om det här tar bort den förjävliga "fylle-effekten" som går igenom hela spelet?! Har nog aldrig varit så irriterad över massa småskit i ett spel som detta. Vill ha tillbaka pengarna jag köpte skiten för! 25/08 Film noir (franska för "svart film") är en subgenre inom thrillerfilmen, och avser en kategori svartvita filmer, framför allt kriminalfilmer, från 1940- och 1950-talen. Min misstanke är att deras tolkning är bajsbrunt filter, med svaga färger, 23/08 Jag saknar verkligen den här "Max Payne och Max Payne 2" känslan. 22/08 Ser helst det här som en patch, men jag skulle lätt ge en tia eller två för att kunna köra igenom en helt storydöd och cutscene fri kampanj. Det skulle förmodligen ge mig orken att köra spelet ytterligare en gång eller två. 22/08 haha, multiplayer är bedrövlig på ps3 iaf. man kan ramla igenom marken och liknande. Så har inte amerikanerna fått den senaste patchen heller, så att det går inte att lira med dom vilket är väldigt tråkigt då större delen av klanen är amerikaner. 22/08 Nice ide! Jag diggar sådant. Denna spel är super bra! 22/08 Som att ett tropiskt paradis egentligen blir noir av att man fipplar lite med färgerna. Dock är det en trevlig idé. 22/08 Kanske vore på sin plats att släppa en rejäl patch innan man börjar pumpa ut dlc.. 22/08 Ja, så klart. Tack för påpekandet, artikeln är uppdaterad. :) 22/08 Hm. Menar herrn inte mer färglös variant? Noiren kännetecknas väl av just färglöshet? :) 22/08
Skicka en rättelse