Trots att expansionen höjer nivåtaket till level 90 så står free-to-play-gränsen på nivå 20 fast, klargör Blizzard.

#Blizzard har inga tankar på att höja free-to-play-gränsen i och med kommande #World of Warcraft-expansionen #World of Warcraft: Mists of Pandaria. Trots att den sistnämnda höjer nivåtaket till level 90 så står nivå 20 fast som maxnivå för de som vill testa på spelet.

– Vi tittade mycket på det och funderade på om nivå 20 skulle ge dig en bra känsla för vad vårt spel är, och vad vi tycker att det gör. Det finns också många saker i spelet som är speciella och som vi vill reservera för betalande konsumenter, säger producenten John Lagrave.

Den 25 september är det dags för det senaste tillägget till Blizzards gigantiska onlinerollspel. Tycker du att deras free-to-play-beslut låter vettigt?

Nånstans i det där finns nån sorts svar till att företagande inte fungerar som jag skrivit. Därtill är det också helt nonsens från dig och vill du bemöta det så gör dig i alla fall besväret med att inte bara häva ur dig sånt som inte har det minsta med... 24/08 Då kostar det ju hur som helst smartskaft. 24/08 Fint att du generaliserar en hel spelarbas när majoriteten av GW2 spelare garanterat kommer från just WoW, då lär ju inte GW2 få någon direkt bra community dom heller? 24/08 Ja självfallet har dom utvecklat mycket expasions, det är ju mycket tack vare dom engångssummorna som dom får sina pengar. Kan inte uttala mig mycket om GW för att jag bara spelat precis när det släpptes och tyckte personligen inte om det alls, men allt... 24/08 dravelkungen i sitt esse ser jag... du svänger dig med ord som bra... mmm Thomas ledin till exempel är knappast bättre än Anders F rönnblom vare sig musikaliskt textmässigt eller karismatiskt... men han säljer iaf 100ggr fler plattor... det har inte med... 24/08 WHERE'S HOGGER?! 24/08 Ja det är du övertygad om. Själv tror jag att WoW genererar och genererar tonvis med mer cash varje månad än vad GW och deras spel gör. Om du frågar dem så skulle de byta sin affärsmodell vilken dag som helst om det innebar samma pengar. Den som säger... 24/08 Helt utan månadskostnader har Arenanet utvecklat: http://wiki.guildwars.com/images/thumb/3/32/Guild_Wars_logo.png/175px-Guild_Wars_logo.png http://wiki.guildwars.com/images/thumb/b/ba/Guild_Wars_Factions_logo.png/175px-Guild_Wars_Factions_logo.png http:... 24/08 Spela GW2 istället Gubbar ! 24/08 Det var tråkigt, lvl20 är ju inte så mycket. 24/08
Skicka en rättelse