Utvecklarna har kommit ungefär halvvägs in i utvecklingen, ber fansen om lite mer kapital för att kunna slutföra spelet utan utgivares inblandning.

#Revolution Software har skapat ett Kickstarter-initiativ för att slutföra utvecklingen av #Broken Sword 5. Hittills har utvecklarna kommit ungefär halvvägs och finansierat allt med egna pengar, men nu ber fansen om lite mer kapital för att kunna slutföra projektet utan utgivares inblandning.

De ber om totalt 400 000 dollar, och i skrivande stund har 1094 backers skänkt 51 000 dollar med 29 dagar kvar. Broken Sword 5 planeras för släpp första kvartalet nästa år till Windows, Mac, Iphone, Ipad och Android. En pitch av äventyrsspelslegenden Charles Cecil ser du nedan.

http://www.kickstarter.com/projects/165500047/broken-sword-the-serpents-curse-adventure/widget/video.html

Ja tack! Ser det inte lite ut som om dom snott Runaway motorn och gjort Broken Sword i det? Inget fel med det men :) 27/08 Nej men till Supernanny. Känns som att du är i akut behov av en sträng barnvakt.. Kickstarter är ju ett sjukt bra påhitt. Hur ofta är det inte tusentals fans som vill se en värdig uppföljare till någon gammal nedlagd spelserie, men spelutvecklarna har... 27/08 Till diskrimineringsombudsmannen eller? :D 24/08 Oj, trevligt och diplomatiskt värre! Ditt inlägg är anmält. Om du har något att säga kan du framföra det på ett betydligt trevligare sätt än så där, för det där är inte OK. 24/08 Nyfiken, varför är det idiotiskt? Att donera för den utveckling man vill ha eller föredrar? 24/08 Sådärja, då har man donerat $25 till dem, ren allmän undran. Det står att man som reward kommer få ett av deras tidigare spel från GoG.com, jag utgår från att jag endast kommer få det när spelet släpps och inte före? Lite synd då jag vart lite taggad... 24/08 Aldrig varit ett fan av BS-serien men av dömma av allas lovord så kanske man borde prova. Dock skulle jag vilja ha ett nytt Monkey Island-spel så som dom gjorde Curse of Monkey Island. Men det lär man väl få leta efter på botten av karibiska havet... 24/08 Fyfan vad härligt! 2D dessutom! Minns fortfarande den julafton för många många år sedan när man fick Shadow of the templars :) 1an och 2an är sjukt bra. 3an säger jag inget om. 24/08 Inget snack om saken, backat och klart! $100 får de av mig ^^ 24/08 Hehe, på ca 8h har de fått in $70 000 till. Känns som att målet kommer nås utan problem i den här takten, själv ska man ta och donera när jag vaknat och bestämt hur mycket som ska doneras. 24/08
Skicka en rättelse