Vill du spela Dark Souls: Prepare to Die Edition med högre än 720p i upplösning? Durante ger dig möjligheten.

Nu finns #Dark Souls: Prepare to Die Edition till pc ute, vilket innebär att tusentals pc-gamers världen över åtnjuter både låst upplösning och fps. För dem som avskyr sådana "moderna" begränsningar kan det då vara glädjande att moddare redan låst upp högre upplösningsmöjligheter. Borta på entusiastforumet Neogaf har användaren Durant skapat en tråd där han delar med sig av sin kreation, ett antal filer som behöver läggas i din Dark Souls-mapp, varefter du kan vandra i den högupplösta flärdens förlovade land.

Värt att notera är att han inte spelat igenom hela spelet, och att testandet sker på egen risk, men communityn där borta arbetar hårt på att se till att det fungerar som det ska. Eller så väntar du några dagar så får de andra ta smällarna och du kan skörda belöningen.

Visst utlovades det inledningsvis en tämligen begränsad pc-port, men när det bara tog 23 minuter* för Durante att fixa till upplösningsbegränsningen... Ja, vad tänker du om det?

*Durantes ord: I did not do the entire work for this in 23 minutes. I developed an interception dll framework during this week to prepare for the job. I did the actual work to make the game render at higher res in that amount of time though -- based on the framework -- and spent a few more hours testing and adding the config file.

Jag syftade snarare på att Dark Souls har en väldig "säregen" motor, den är uppenbart skrien för en väldigt specifik hårdgvara. Nej de senare CoD spelen är horibbla porter de också. 28/08 Call of duty må släppas till PC , men det är då fan inte anpassat för 5 öre till PC. senaste CoD hade FEMTIOFEM FoV. pissdåliga dedikerade servrar som du inte ens kunde gå upp i rank på. Det enda CoD spelet som faktiskt var bra på PC var CoD4, bra dedik... 27/08 Inte för att klaga eller så, men en moddare med god erfarenhet, kunskap och brinnande intresse gör på ett par dagar vad underbetalda kontorsslavar helt utan PC-erfarenhet borde ha gjort på ett halvår? Det är nog närmare sanningen, klart att folk som har... 26/08 Killen har skrivit en DX9 interpreter som fångar upp rendern innan den outputtas till skärm/gfx. Det är egentligen ett jävla fulhack men som fungerar rätt fint på vettiga datorer. Jag testade att spela spelet med standard inställnignar och ärlgitttlaat... 26/08 Inte då, installerar man bara modden så är spelet väldigt bra. Fattar inte varför folk klagar på kontrollerna då det för mig funkar fint fint men annars är ju en xbox dosa eller liknande till datorn bra att ha. 26/08 Låter ju som en riktig pissport 25/08 Ni borde kolla på den videon för att se hur ni kan "fixa grafiken" i spelet. Bara jag som inte tycker det är "bara" 30 fps? Jag har sett det så många gånger men får inte samma känsla i det här spelet. EDIT: Kan ju vara bra att länka filmen också O_O ---... 25/08 Lite less på att jag inte kan connecta eller något till mina vänner. "Summoning failed", men jag kan summa andra och bli summad av andra samma med mina vänner. Sämsta MP i historien. 25/08 Praise the sun! 25/08 har du inga problem med att själva muspekaren visas fortfarande när du är i fullscreen ? min buggade ur också med modden på 1/4 skärmen, däremot blir det väldigt skumma artefakter sedan så flippar den total ur å det blir grått. skrev i steam tråden få... 24/08
Skicka en rättelse