Lucasarts har släppt en webbdokumentär där de berättar om den mörka världen bakom 1313.

I en ny webbdokumentär, Descent to the Underworld, från #Star Wars 1313 berättar #Lucasarts om den mörka världen långt under Coruscant. Spelet beskrivs som en "resa ner i Star Wars helvete" och i filmen får också se några nya konceptbilder.

[video=12292]

Star Wars 1313 har ännu inget releasedatum eller bekräftade format, men detta kan mycket väl vara ett spel för pc och nästa generations Playstation och Xbox. Vad tror du?

jar jar binks är det du ? som gett mig tummen ner? george lucas är det du? som gett mig tummen ner? Att det skulle vara en normal intelligent individ som gett mig tummen ner är osanoligt så jag gissar på Jar jar och George :) 28/08 Jodå, jag förstår - om än jag anser att det är mer fördom än kunskap som ligger bakom. Däremot kan man ha farhågor och ibland tråkigt nog förvänta sig skräp när det kommer till spel som dessa. Förstår utan tvekan om du inte blir förvånad om det blir skr... 27/08 Hoppas det blir mycket skummare och ännu mer nedgånget än Nar Shaddaa, min favoritplats i SW-universumet. 27/08 n2012 comes, in order to thank everyone, characteristic, novel style, varieties, low price and good quality, and the low sale price. Thank everyone ==== ( http://zzb.bz/LNmmL ) ===== we accept PAYPAL/credit card payment and all the products are the FREE... 27/08 Igen, det jag sa var alltså det jag förutspår är det mest troliga. Orkar inte upprepa det ännu en gång så det är lika bra jag sätter punkt om du inte förstår. 26/08 Tja, du var ju inte tillräckligt skarp för att förstå vad jag menade i alla fall; att du hävdar att det är "ett filmsekvensspel utan egentlig gameplay" har du ingen aning om. Att sen fortsätta och "lova" att det inte når upp till en hel spelserie (ett... 26/08 Fast det har väl mer med själva tonen på spelet att göra än själva spelmomenten. Vi får hoppas jag har fel helt enkelt ;) 26/08 fattar varför du e så neg och har inge hop om det. e själv och väldit kritisk mot det om tänker på hur Star Wars + spel har gott. Men dom som utväklar spelet har själv sakt att dom bygger det för vuxna och inte små barn. aka 18+ 26/08 Säger sig självt att jag inte utlovar detta, trodde faktiskt folk var smartare än så på FZ. Dock skulle jag kunna sätta en rätt stor peng på att de inte kommer gå ifrån en pågående trend. Att utvecklarna självklart har en klar bild över spelmomenten är... 26/08 ser ungefär ut som mass effect.- btw kan nån banna den där boten ? 26/08
Skicka en rättelse