I september är det dags för den tredje Battlefield 3-expansionen. Vi har äntligen de exakta releasedatumen.

#Battlefield 3: Armored Kill har ett releasedatum – eller snarare fyra stycken. Först ut är de PS3-spelande premium-medlemmarna (4 september). Därefter följer premium-spelarna på de övriga formaten (11 september).

För de som inte prenumererar på premium gäller 18 september (PS3) och 25 september (pc och Xbox 360). Ska vi summera kan vi åtminstone konstatera att alla får spela Armored Kill i September. Är du redo för det stora kriget? De största kartorna i Battlefield-historien låter ju inte direkt blygsamt.

Nån som testat än på PC? Ska ju vara släppt nu. 11/09 Blir att köra igen när detta kommer :) 02/09 Kommer bli AWESOME! 30/08 Är nog så att många inbitna BF-fans köper spelet ändå (är själv skyldig till detta) även om det är mer CoD än vad vi vill ha. I slutändan så är ju ea/dice företag som behöver gå med vinst och det gör man ju igenom att sälja många spel, vill den stora... 28/08 Ja, så är det nog, märkligt ändå, BF-fans vill ja ha något helt annat än CoD, kanske kände DICE att det fanns mer att tjäna på om det blev "mainstream"? 28/08 Skulle gärna vilja säga att jag håller med, men jag har svårt att se skillnad på spelen egentligen, visst grafik osv. skiljer men jag tycker ändå att BF har blivit för mycket CoD (eller mainstream shooter om man vill kallad det så) 28/08 denna expansione ser ju fan häftigast ut av alla 3 man sett så länge. easy buy 28/08 Köpte BF3+B2K till både PC, PS3 och kunde snabbt konstatera att de inte ska köpas fler onödiga DLCs. De ska inte va meningen att man ska behöva betala 149,00.- för fyra nya kartor och vapen (texturer) och inte nog med det Premium för att få tillgång til... 28/08 Det är skillnad på DLC och DLC då det kommer till EA/DICE och Activision/IW/Treyarch... Från DICE får man 4 banor, nya fordon/nya vapen, nya dog tags, nya assignments etc.. för 150kr Från IW/Treyarch får man 1-4 banor, oftast omgjorda från gamla spelen... 28/08 Jag har i alla fall en vän :D Nej, jag hittar inte på. 28/08
Skicka en rättelse