Om mindre än en månad släpper Gearbox lös Borderlands 2. Den senaste trailern visar hur spelet ser ut med en fet pc och inställningarna uppskruvade till max.

#Gearbox och #Nvidia har släppt en ny trailer från hett efterlängtade #Borderlands 2. Den demonstrerar hur spelet ser ut med grafikkortet GeForce GTX och med alla inställningar på max. Den visar också en del jämförande klipp med shooter-festen utan det kraftfulla grafikkortet.

Trailern ser du undertill. Och Borderlands 2 ser du den 21 september till pc, Playstation 3 och Xbox 360. Det är alltså en mindre än en månad kvar.

[video=12295]

Alltså bevisen finns ju i den här videon och finns i många andra. Nvidia är före i teknologin och då snackar jag om physx det är ju så sjukt snyggt sen kollar man på AMDs stela jävla grafik. Sure AMD är bättre på vadå? drivrutiner? Nope har aldrig krång... 29/08 Nej, inte riktigt - hade ett GTX280 (vilket var 1.5 generationer gammalt, 3XX-serien kan inte räknas som en hel generation) för 1-1½ år sedan. Där hade jag flera drivrutinsrelaterade problem (för att vara specifik; framförallt med Settlers VII, Deus Ex:... 29/08 Jag har haft både amd och nvidia. Nvidia uppdaterar drivarna långsammare men fungerar bra mycket bättre. Ofta är det bara skit i amds uppdateringar och småsaker. Känns som att det inte blir bra när de måste släppa nya varje månad. Sen så överger amd gam... 28/08 Precis... dom ligger ju fan helt jävla efter haha skit kort är vad det är har alltid kört nvidia innan men tänkte att jag skulle testa ett amd kort nu 4000kr borta med vinden fick till och med klocka kortet för att det skulle göra mig hyffsat nöjd iaf 28/08 vilket var vad du även gjorde i ettan. inget fel på det, speciellt inte i coop. Leta loot och levla...som många liknande spel... ser fram emot det! 28/08 Då har du inte upplevt nVidias groteskt sega drivrutinsuppdateringar (de överger dessutom kort väl fort, de hinner sällan bli ens ett par år gamla innan det inte fixas något alls mer), deras löjliga snålande på VRM-delen i GTX 4XX-5XX-serien, otroliga... 28/08 Ok, snygg med fysiken, men det ska tydligen inte hjälpa att köra PhysX på ett annat (äldre) grafikkort, utan vara lika bra att köra PhysX på samma som sköter grafiken. Men spelet verkar vara kasst, man bara går runt och skjuter ju. 28/08 Helt rätt! löjligt att säga att det ena är bättre än det andra. Det beror helt på vilket kort, generation etc. Det är lika dumt som att säga att bmw alltid är bättre än audi... köp och använd det man trivs med. undersök innan om man inte vill välja "fel... 28/08 PhysX = standardiserad fysik, så det blir inget köp! 28/08 Crap Of Doom att dom mer elr mindre tvingar folk att lira med G-Force kort för att kunna få en grym grafik. Men det komr inte hindra mig ifrån att spela det. Grafiken är inte allt i ett spel. 28/08
Skicka en rättelse