När löven har gulnat och fallit ned på backen ska Ubisofts överlevnadslir släppas till alla som föredrar datorn som spelplattform.

Det är officiellt – #I Am Alive kommer till pc. FZ har lagt vantarna på utannonseringstrailern för reinkarnationen av överlevnadsliret.

[video=12305]

I Am Alive fick en trea i FZ:s recension tidigare i år. Spelet har sålt bra på Xbox Live Arcade och i höst får vi veta om #Ubisofts spel toppar listorna på pc-plattformen.

Ser du fram emot det?

DEMO-versionen saknar en hel del visuella exklusiviteter, men kanske kan storyn istället leva upp till en avsaknad av grafik. Jag har också väldigt svårt för Ubisofts DRM så ska de köpas är det till konsol och inte en PC-port med uppskruvade texturer... 28/08 Jag skrev om detta för några dagar sen , konstaterade att spelet i sig fått rätt kassa betyg och det verkar helt enkelt kasst även om det är en billig release. Så vi kan ju slå vad om att det blir såhär: 1: De gör en kass PC port. 2: Den har ett idiotis... 28/08 Fast uplay i sig är inget piratskydd ju, det går att stänga av. 28/08 Förstår inte vad folk hurrar för, spelet var inte speciellt bra >.< 28/08 Gött har väntat på det, sålänge de inte gör en sketen port..... *crosses finger* Sen det där med DRM är ju en -STOR- nackdel, men men >< 28/08 Först när jag läste denna nyheten så blev jag glad, sen märkte jag att det var ubisoft. Enormt irriterande piratskydd, Uplay, konsol portningar..... Jag hoppas att ubisoft skärper sig på pc fronten snarast. 28/08 ok klart förvirrat och oväsentligt svar.. Vart i mitt inlägg fick du det till att jag är någon sorts revolutionär som försöker störta Ubisoft eller scan för den delen. Det enda jag sa är att jag inte uppskattar hur dom har betett sig emot PC-kunderna... 27/08 Du betyder ingenting för Ubisoft vill jag bara tillägga. Lika lite som en vegetarian betyder för Scan. Scan kommer inte sluta sälja kött för att fyra vegetarianer vägrar äta det, Ubisoft kommer inte gå under för att en kommentator på FZ inte vill köpa... 27/08 Efter ubis senaste utspel så kommer jag personligen inte röra deras lir i varken laglig eller piratad form. För som vi vet så är det 50/50 att spelet fungerar som det bör om jag köper det och om jag piratar det för att få en fungerande kopia så spär det... 27/08 OMFG Så här bra nyheter var det längesen man fick ^_^ - one happy gamer 27/08
Skicka en rättelse