Ser sandvägarna annorlunda ut på andra sidan jordklotet?

Argentina är för gemene man kanske mest känt för gött kött och det där ökriget med engelsmännen, men faktum är att det också körs mycket rally där. Just det sistnämnda är något som tas fasta på i den senaste #WRC 3-rullen, som visar upp gameplay från det natursköna landet.

Ser sandvägarna annorlunda ut på andra sidan jordklotet?

[video=12297]

(I en tidigare nyhet frågade jag om det här var det snyggaste rallyspelet hittills, och fick utstå massor av hån, spott och spe. Därför frågar jag er inte en gång till.)

WRC 3 släpps den 12 oktober till Windows, Xbox 360, Playstation 3 och Vita.

RzrTrek, Aerodynamiken? Slå upp det ordet! :) Varför går det inte att citera i den här artikeln Lind? 30/08 Ja, de känns lite som om dessa speldesigneras slängde in handduken redan vid den första lanseringen, men tänk då istället hur mycket banor (sträckor) de har skapat under samma tid som vi har haft DiRT-serien. Man får helt enkelt leva med det eller också... 28/08 Måste tyvärr säga att sättet bilen rör sig på ser förjävligt ut, extremt hackigt och stelt. Fan, Colin McRae Rally 04 som jag har stående i hyllan gör det bättre än detta lir, hur är det möjligt? 28/08 Förstår inte vad som har hänt med rallyspelsutvecklingen, verkar som om utvecklarna riktar in sig på målgruppen "minibäbis". Detta känns lite halvdåligt. 28/08 Ur videon framgår det att den visuella inkompetens som designerna faktiskt har är ett fortsatt problem och de bör även nämnas att spelet (bilden) ser väldigt stel ut (aerodynamiken på bilen) vilket förstås drabbar hela spelkänslan och jag kan därför tyv... 28/08 Detta måste vara ett skämt, right..? Det ser ju fan inte klokt ut.. 28/08 Bilspel handlar om bra körkänsla i första hand,givetvis. 28/08 Ingen cockpit view? Vad är poängen med bilspel utan det? Immersion försvinner ju helt utan det, tacka vet jag Forza, synd bara att det inte finns rally i Forza. 28/08 Biljudet låter så dåligt "som vanligt" sen såg spelet riktigt hafsigt ut. WRC var bra till PS2 efter det bar det utför...... 27/08 Ser snyggt och bra ut. Ska nog köpa. 27/08
Skicka en rättelse