Franska gillet War Legend fyllde Surfeuze med craftingprylar nog för att nå nivå 80 – innan spelet officiellt släppts.

Imorgon släpps #Guild Wars 2 officiellt, men en drös spelare har redan tagit sig in i det undersköna landet Tyria och börjat lira ordentligt. Maxnivån i spelet är 80, en nivå som redan är uppnådd. Det var franska gillet War Legend som lät spelaren Surfeuze nyttja ihopsamlade crafting-prylar från flertalet samlare för att snabbt som blixten gå upp i nivå. Dock ska Surfeuze ha spelat vanligt och röjt igenom vissa episoder åtminstone kortare perioder.

Värt att notera är att han inte kan mörsa igenom allt lågnivåmaterial åt sina vänner utan motstånd, då nivån på karaktären anpassas till uppdrag på lägre nivå. Dock är bra mycket fler förmågor upplåsta, vilket torde underlätta.

Är du en av dem som sitter och FZ-peppar för fullt? Missa inte Petters fortlöpande rapporterande från den undersköna världen.

Att ni orkar klaga över deras sätt att spela... häftig laginsatts tycker jag. Spelet är ingen tävling, utan ett fritidsintresse. 28/08 Fan vad jag längtar tills jag skaffat detta! :D 28/08 Såg att Kungen och i princip hela hans party dingade 80 igår, de verkade dock spela spelet. 28/08 De bästa spelarna spelar färre timmar än gemene man, so no life är absolut fel uttryck :) Då denna rekordsnabba max-nivå nås genom att ett helt guild boostar så kan jag inte se att arbetstimmarna utspritt är speciellt låg. Men alltid kul att se hur fort... 28/08 Har lirat Savage Eden med Surfeuze och hans bror för många många år sedan. Även där var han den första över lvl 200(max 250 på den tiden) vilket var sjukt extremt. Vet dock att de var 3 pers som lirade på hans karaktär vilket han inte ville erkänna. Han... 28/08 Ja, för han kan ju inte bara rolla en alt och köra igenom all content i vanlig takt? :) 28/08 Wow... Såg ett ställe igår där ett event startar var andra minut, få in ett slag på bossen och få 900xp... Tycker det borde räknas som fusk fast vem bryr sig, det är ingen tävling :) 28/08 Vet vilket du menar. Stört skön snubbe som snackar men vad jobbigt det blev när man tappa bort honom.. -.- Tur var fanns det mer pers med mig då. 28/08 Ja, haha! Det går ju på cirka två dagar om du har en hel guild som helhjärtat hjälper dig att samla saker! Varför ens spela spelet när man kan utnyttja andra? :) 28/08 Spelar han fortfarande eller han kanske redan har tröttnat? 28/08
Skicka en rättelse