Först gav Dawnguard dig möjligheten att leka vampyr eller antivampyr. I september är det Hearthfire som gäller, där du ges möjlighet att köpa land och pussla ihop dina drömmars landlott.

#Bethesda Softworks röjer nu att #The Elder Scrolls V: Skyrim expanderar en andra gång, bara en månad efter att Dawnguard nådde ut till alla. Tillägget Hearthfire låter dig köpa land och därefter bygga dina drömmars lilla landlott. Välj om du vill bygga en liten stuga, eller kanske en sprudlande handelsplats baserad på dina egna ideal. Tillägget släpps 4 september via Xbox Live, och går på 400 Microsoft-poäng. Spana in första filmen från spektaklet nedan.

[video=12306]

Följer vi släppmodellen för det första officiella tillägget – Dawnguard – kan du vänta dig Hearthfire till pc och PS3 tidigt i oktober.

Hur viktigt är det för att äga egna landmassor?

Vad trevligt med ett aktivt hem! Gilla ju hela gifta sig-biten i Skyrim, skönt dom tar det ett steg längre. En oas i all drakdödande. :D Snart kommer "starta eget"-bidrag och RUT-avdrag! :/ Och för alla haters som inte ens spelat Skyrim, vafan sluta gnä... 04/09 Tycker det är en jättebra idé! Men skulle föredra att ha det som en patch, alltså gratis istället för en dlc. Känns som att det här borde ha funnits med från början.... 30/08 Det var som fan... det funkade fint för mej med innan patchen som kom innan Dawnguard. Objekt studsar ibland upp och ned, helt plötsligt kan det ramla ned en Mammut från himlen framför mej. Sen i närheten av vattendrag så kan min karaktär börja simma i... 30/08 Så talar en vis man; ett RPG är just det: ett RPG, inte ett hjärndött fightingspel - alla "oortodoxa" (per standard hack&slash-definition) inslag är mycket välkomna just för att de breddar RPG-spektrumet och låter spelaren göra lite som han/hon själv... 29/08 MM sant. Fan kanske ska börja käka piroger. Man kanske kan bygga muskler på det:O 29/08 Glad att jag kan muntra upp folk!:D 29/08 Jag ser fram emot det av flera andledningar. 1, det är riktig voice acting. (väldigt ovanligt i moddar) 2. ser väldigt professionellt ut. 3. det ger NYA animationer och funktioner för framtida moddar att arbeta med, så vi får ännu bättre moddar i framti... 29/08 Har för mig att PS3 fortfarande har problem med prestandan när det kommer till DLCt. 29/08 ÄR Dawnguard släppt till Ps3 också? Har missat det i så fall! 29/08 Det låter snarare som du har problem med din PC... Jag har inte haft ett enda buggrelaterat problem, över 110 timmar spelade. 29/08
Skicka en rättelse