400 000 spelare lirade samtidigt i helgen, avslöjar Arenanet.

Hett efterlängtade onlinerollspelet #Guild Wars 2 har förbokats över en miljon gånger. Och i helgen spelade 400 000 spelare samtidigt, enligt #Arenanet.

Visste du att maxnivån i Guild Wars 2 redan är uppnådd? Har du hunnit testa på spelet ännu, och vad är i sådana fall dina intryck?

Terra say whaaat? Det spelet som inte ens är en ÖPPEN och levande värld, fullt med osynliga vägggar, fightingen är bra resten är skandal. 04/09 Ibland är det synd att man inte har råd med en dator... GW2 ser asballt ut! 30/08 Syns väl att väldigt få vet vad de talar om ang pve. Döda igår skullsmasher, vi var ca 50 man, och vi hade "problem" att döda honom. Det finns endgame bossar som kommer att kräva över 50 sträcket för att ta ner dem, då bossarna ej kommer att påverkas... 29/08 GW2 är väldigt annorlunda på många punkter jämfört med WoW, så om man älskar WoW och körde GW2 i tron att det är som WoW fast bättre så blir det fel från början. Det är bara att läsa på och kolla videos från folk som kört betan från slutet av mars så... 29/08 Med tanke på att spelet inte har någon månadskostnad så lär folk "slöspela" det då de inte har annat för sig så, inge problem med spelarna framöver skulle jag TRO. 29/08 Kungen powergame:a tills max leveln på 3 dagar med 7 timmars sömn. Sigh man blir bara trött på "Jag ska nå max leveln på kortast tid som möjligt". Såg en topp kommentar på guild wars att en person hade tagit max leveln på två gubbar redan och att när... 29/08 Snarare ar det sa att folk maste lara sig att spela spelet. I borjan kommer det vara mycket zergs, for tja det ar sakrare for manniskor. Men det ar langt ifran effektivt alls. Det behovs kanske en 10 for ett torn, 15-20 for ett keep och skalande uppat... 29/08 Många gillar säkert spelet men jag har varit med sen betan och tycker fortfarande det är skittråkigt, no offence ;) Så om någon vill köpa mitt spel (aktiverade kontot dvs.) billigt är det bara å dra ett PM, lär inte spela det mer ^^ 28/08 Jag tror på detta spelet faktiskt, jag har nog aldrig haft såhär kul med att levla som i detta spel. World vs world pvp är grymt kul. Och jag fullkomligt älskar att det inte är det klassiska quest systemet. Älskar spelet änsålänge 28/08 Jahapp, vilken server ska man välja som homeserver måntro... 28/08
Skicka en rättelse