Kickstarter-projektet Project Giana finns numer i demoform. Prova själv!

Tidigare i augusti rapporterade vi om #Project Giana, den nya plattformaren med rötter i klassiska Giana Sisters-varumärket. Bland annat kommer musikvirtuosen Chris Hülsbeck stå för delar av ljudbilden vilket sannerligen ger åtminstone ett av dina sinnen lite glädje. Nu har gänget på #Black Forest Games släppt ut en testversion av liret, för att du ska kunna bedöma om du är sugen på att hjälpa till att bekosta färdigställandet.

Du finner demonen på spelets officiella sajt och om du är sugen på att stötta projektet bör du besöka Kickstarter-sajten. Insamlingen pågår i tre dagar till, och har i skrivande stund samlat in ungefär 140 000 dollar av de begärda 150 000.

Kollade precis och nu har de med 51 timmar kvar skrapat ihop 153k / 150k så lyckligtvis blir det av =) 29/08 Själv hoppar jag demon, väntar tills det släpps ^^ Inte många hundringar kvar nu så det ser ju ut att gå vägen =) 29/08 Testade demot, tyckte inte det var något speciellt. Trevlig musik däremot :) 29/08 Det är väl självklart att dom kan göra så, det är ju även det jag säger att visst finns det en risk men det gör det även med förbokningar. Om du nu skulle förboka ett spel, och sedan får du inte spelet för att dom tagit pengarna dom fått in och stuckit,... 28/08 Aha, missförstod vad du försökte säga om pengarna. My bad. Angående andra delen så höll jag bara med dig helt enkelt. Tagga ner lite, du verkar vara lite... aggressiv. 28/08 Fattar inte varför du citerar mig? ag sa ju att det inte var som att förboka? Och sedan är din första poäng om att det tar veckor tills man får pengarna helt orelevant. Jag sa att den som själv startat kickstartern kan lägga de resterande pengarna så... 28/08 Det tar några veckor/nån månad efter kickstarter kampanjen är avslutad innan utvecklarna får tag i pengarna från den (Tim Schaefer har nämnt det). Sen är det sant att det inte är som att förboka ett spel. Det finns en risk att du blir av med pengarna... 28/08 Sen får man väl spelen billigare också? Dom flesta kickstarters jag kollat upp tar en minimum summa på 10 dollar och då får man spelet 28/08 Kickstarter rockar. Har själv satt $20 i Planetary Annihilation och $250 i Wastelands 2. Vad det gäller detta spelet så tänker jag inte stöda det - inte för att jag inte gillar Giana Sisters, det är ett av de bästa plattformspel jag spelat (även om det... 28/08 Du verkar inte ha så bra koll på kickstarter heller. Om dom har 141 000 just nu, och behöver 150 000 för att få all pengar, så kan dom själva "donera" resterande mängden av pengar och sedan ta ut allt. Dessutom kan jag stämma affären som inte ger mig... 28/08
Skicka en rättelse