Io Interactive låter meddela att David Bateson agerar struphuvud åt Agent 47 återvänder i Hitman: Absolution. Detta efter att de tidigare sagt motsatsen.

Det har i flera år varit känt att David Bateson, mannen som agerat röstskådespelare åt Agent 47 i Hitman-serien sedan 2000, inte skulle snacka åt lönnmördaren i #Hitman: Absolution. Nu har dock #Io Interactive gått tvärtemot det gamla budet, och låter via Facebook meddela att han trots allt återvänder.

– IO och Bateson har varit sängkamrater längre än ett decennium och precis som med alla långt gångna relationer så får ibland avstånd känslorna att växa starkare. När jag tittar tillbaka tror jag nog att vi bara spelade svårfångade, säger Jon Brooke på IO.

Då beslutet att inte ha med Bateson förvånade till och med Bateson, för att inte tala om alla fans, är det säkerligen några av oss som kan sova gott om nätterna. Igen.

Andra som ger upp sina röster för Absolution är William Mapother, Marsha Thomason, Keith Carradine, Vivica Fox och Powers Boothe.

Tack till Thomas, unavailable, Slashgibber, spelaren123 för detta #nyhetstips!
Skicka en rättelse