Om du förbokar via GameStop får du tillgång till en arena där du kan bada i monsterlik, få läckra vapen och mängder med erfarenhet.

#Borderlands 2 närmar sig och med det har information om förbokningsmöjligheter börjat dyka upp. Bland annat GameStops samarbete med #Gearbox Software, vilket låter dig få tillgång till Creature Slaughter Dome, vilket är närmast precis vad det låter som. En arena där du dräper olika kreatur, går upp i nivå och låser upp balla vapen. Spana in CSD i vårt filmarkiv genom att klicka friskt någon rad ner.

[video=12308]

Huruvida CSB öppnas upp för alla senare, eller åtminstone släpps som billigt DLC får framtiden utvisa.

Vad tänker du om återförsäljarexklusiva förbokningsincentiv?

ONLINE STORE : ==== ( http://zzb.bz/LNmmL ) ===== n2012 comes, in order to thank everyone, characteristic, novel style, varieties, low price and good quality, and the low sale price. Thank everyone free shipping competitive price any size available acce... 30/08 Att ha olika DLC:s för olika återförsäljare är ju bara dumt, dessutom har jag redan förhandsbokat via steam! :) 30/08 Man behöver knappt förhandsboka spel längre, finns ju oändligt med digitala kopior. Om jag förhandsbokar då är det inte pga en map som förmodligen kommer till resten av spelarna senare ändå. 29/08 Nja svarade på frågan "Vad tänker du om återförsäljarexklusiva förbokningsincentiv?" Och enligt mig är det inget annat än urusel stil utvecklaren/utgivaren/återförsäljaren eller vem det nu än är som håller i trådarna när det gäller sådant. Det spelar... 29/08 Punkten han försöker säga är att det är helt fel med olika DLCs för olika ÅFs vilket i slutändan ger olika versioner av ett spel. Görs ett spel skall det vara likadant OAVSETT vart man köper det. Principer är av ondo ibland men jag får hålla med honom..... 29/08 Håller absolut med. Jag längtar redan. Har du något tipps på vars man ska köpa det och vilken version? jag har inte bestämt mig om jag bara ska köpa vanliga eller någon delux edition. 29/08 BL2 kommer nog gå ner som ett av de största spelen som släpps detta årtionde. Om inget annat bara i form av hur mycket innehåll det har, helt otroligt hur mycket vi kommer få för ynka 400 spänn och utan DRM (även om steam kan räknas som det så är det... 29/08 Enda jag tänker är väl hur mycket extra dom kommer ta för "DLC" versionen och det som gör mig äcklad. Ingår den kostnadsfritt kanske 2 veckor efter så kan jag inte bry mig mindre men känns som dom kommer sälja det för typ 4.99 usd eller så. 29/08 Inte för att vara sådan men Gamestop undviker jag helst. ; / Men tycker det är rent idiotiskt med återförsäljarexklusivt DLC som gäller annat än skins. Om något så får det mig att tveka om man skall införskaffa spelet. Faaast det kanske bara är jag ; )! 29/08 awsome 29/08
Skicka en rättelse