Lucasarts har registrerat både varumärket och internetdomänen Star Wars: First Assault. Är det namnet på ett tredje Battlefront-spel?

#Lucasarts har registrerat varumärket och internetdomänen Star Wars: First Assault. Enligt registreringen rör det sig om "interactive entertainment software". Att det är ett spel vi har att göra med är alltså ingen vild gissning. Men tydligen ska det också handla om omkringprodukter (jo, det är ju Star Wars vi snackar om).

Eurogamer funderar på om det kan vara ett tredje Star Wars: Battlefront – en serie vi för övrigt inte sett röken av på sju år. Kanske utvecklas det av #Spark Unlimited, #Lost Planet 3-studion? De är i full färd med en mystisk reboot av en actiontitel i tredjepeson.

Hoppas och tror du på en Battlefront-comeback?

Men nu pratar vi inte 1313 utan Battlefront ;) 03/09 Ojdå! Luktar antingen Battlefront eller Republic Commando då! För mig skulle det inte spela någon roll vilket av dom, båda vore trevliga. 03/09 Med tanke på in-game klippen av LucasArts egenutvecklade STAR WARS 1313 så skulle jag nog säga att UE3 kommer iallafall göra 1313 grovt överlägsen Frostbite 2. UE3 har nog mer prestanda än Frostbite har dessutom. 03/09 Här kommer lite mer info som eventuellt skulle kunna vara relevant för "First Assault": LucasArts söker tydligen en Core Engineer (FPS Title) (https://www.lucasfilm.apply2jobs.com/ProfExt/index.cfm?fuseaction=mExternal.showJob&RID=4516&CurrentPage=1).... 30/08 Det kan ju vara för att rättigheterna för nya och gamla karaktärer fortsatt skall ligga hos Lucasfilm, Likaså kanske det förenklar för Lucasfilm med rättigheter för merchandising, som de ju är så glada i. =) 30/08 Kanske för att det är en underdivision till LucasFilm? Om LucasFilm registrerar så täcker det kanske alla underdivisioner, vilket i sin tur skulle betyda att de säkrar alla möjligheter för framtiden. Om de nu skulle vilja göra ett spel av en film eller... 30/08 Ett nytt battlefront eller republic commando hade vart najs 30/08 Sant, men varför registrerade inte LucasArts då den? Och det är ett faktafel på FZs sida. Som jag nämnde: kan vara något helt annat. LucasArts sysslar enbart med spel men och LF är bakom projektet kan det vara ett sällskapsspel. Kanske har något med 'Ew... 29/08 Bra grejer. Fan vad sjukt om det blir en reboot på det. Hoff. 29/08 Nu kanske jag tillhör en äldre generation, men när jag hör namnet First Assault får det mig snarare att tänka på Rebel Assault =) 29/08
Skicka en rättelse