Vi fortsätter vår nylanseringsyra denna söndag med en funktion helt i linje med dagens web 2.0-tänk.

"Vi har en stor och bra speldatabas, men hur gör vi den ännu bättre?" gick tankegången. Så slog det oss. Vi tar hjälp av dig! I vårt nya bidragssystem kan du från valfri spelsida eller företagssida (som för övrigt också fått sig en uppfräschning i dag) klicka på en länk för att ändra informationen.

Det kanske är ett releasedatum som är fel, eller en beskrivning som inte riktigt stämmer. Har vi angivit fel utvecklare till ditt favoritspel? Ändra på! Och oroa dig inte för att innehållet kommer bli felaktigt, vi kontrollerar alla bidrag innan de publiceras.

Alla dina bidrag, såväl till spel- och företagsdatabas som till WTF och nyhetstips, sparas och visas numera i din profil. Vi valde lite nostalgiskt att kalla det för "gibbpoäng" och jag vet hur det kommer skrikas "Lunarstorm" i kommentartråden nu, men det struntar jag i. Du får inga poäng för att skriva många meningslösa blogginlägg eller postspamma i forumet. Det vi värderar är bidrag som gör FZ bättre. Det tycker i alla fall jag är värt att visa, tycker inte du?