Metal Gear Solid: Ground Zeroes har precis avslöjats. Den filmiska serien tar i och med detta klivet in i den öppna sandlådegenren.

#Kojima Productions har visat upp #Metal Gear Solid: Ground Zeroes under firandet av seriens 25-årsjubileum. Den samlande pressen och besökarna förbjöds att twittra om händelsen – och särskilt inte ta bilder – men info och en bild har trots allt läkt ut.

Ground Zeroes blir ett sandlådespel och man fick se hur Snake (oklart om det var Big Boss, Solid Snake eller någon ny Snake) sömlöst gick från mellansekvens till gameplay. Snake gjorde sig av med vakter och körde runt i en jeep i spelsekvensen som ägde rum under natten.

Spelet demonstrerades på en pc och beskrevs som "fantastiskt". "So hot", löd ett tweet. "Holy. Fucking. Shit", löd ett annat. Kojima Productions lovade tidigare i veckan att de skulle skaka om industrin. Av de här kommentarerna att döma lyckades de med just detta. Vi återkommer förhoppningsvis mycket snart med mer handfast info eftersom en officiell utannonsering är att vänta inom kort.

Ser väldigt bra ut. 02/09 Video på det : http://www.gametrailers.com/videos/v8u2xr/metal-gear-solid--ground-zeroes-pax-prime-12--debut-trailer 02/09 Mer MGS!! :) 01/09 Oookej O.o Jag antar att det inte finns mer att tillägga då, delande åsikter bara. Trevligt att argumentera, önskar dig en trevlig fortsättning, adios! 31/08 Metal Gear-serien har gått samma väg som Resident Evil-, Silent Hill- och Final Fantasy-serierna... d v s nedåt. Det här är min åsikt. Sen kanske du eller vem som helst tycker att spelen har blivit bättre och bättre istället, det är också OK. Det har... 31/08 Tja ettan är ju i en klass för sig men jag tycker personligen ettan är lika bra som ettan om inte bättre för att det gör mycket ettan gör fast i större skala, med mera... Sedan så är det inte det du talar om, MGS2 som jag ogillar mest i serien är ändå... 31/08 Så du tycker alltså att Metal Gear solid 2 och 3 är lika bra eller bättre än 1:an, kom igen nu... var ärlig... :) 31/08 Hoppas verkligen på PC version! Har bara spelat MGS 1 som fanns på PSX o PC samt Metal Gear Solid 2 substance har fortfarande retail skivan kvar av MGS 2 till PC. Har endast testat lite smått av dem senaste spelen på polarens PS2/3 skulle vara kul om... 31/08 Detta var inte en dålig dag för spelnyheter! Nytt MGS spel i sandlådeformat! Det finns potential att bli ett legendariskt spel!! MGS-film bekräftad! Nu är detta förvisso en hatkärlek, spelfilmer och hollywood filmer rent generellt är ju allt som oftast... 30/08 Velat spela alla MGS spelen efter ettan som jag lirade på mitt gamla playstation, skulle va nice om det kom till PC. 30/08
Skicka en rättelse