Kvalitetsproblem och nedläggningsrykten fortsätter att gäcka den lovande uppföljaren.

Trailern från #Prey 2 från förra årets E3-mässa fick saliven att rinna till hos många, både de som gillade originalet och de som tilltalades av den Blade Runner-inspirerade designen. Spelet visades några månader senare på Quakecon men efter det blev det knäpptyst. Det enda som hördes var nedläggsningsrykten, dementeringar och förseningar samt oroväckande rapporter.

Händelser från de senaste dagarna får oss åter att undra hur det står till med titeln. På #Bethesdas nylanserade sajt finns den inte att hitta. Något PR-chefen Pete Hines förklarar med att de valt att fokusera på spel som släpps snart men samtidigt hittar vi där #The Elder Scrolls Online som också har "2013" som släppfönster. Han ska också ha blivit felciterad av en holländsk spelsajt där han uppges ha sagt att utvecklingen ligger på is.

du verkar inte ha sett gameplay från 2'an, det verkar ha potential att bli hur grymt som helst. kolla genast in youtube och sen efter det kan du få säga din åsikt. 31/08 Tycker prey var ett skumt lir, små roligt men mer skumt. Själv skulle det inte röra mig i ryggen ifall tvåan inte släpptes alls, men skulle vara trevligt att kanske testa det åtminstone. 31/08 Vill man ens att skiten ska leva? första delen var ju helt knark, vill man ha sig en billig fylla så OK. Over and Out. 30/08 Får verkligen hoppas att det släpps. Det såg riktigt bra ut när det demoades. 30/08 Ja vem i sitt rätta sinne vill ha Prey 2 när man kan få spela en sån pärla som Elderscrolls Online redan 2013!... 30/08 Alltså Human Head Studios borde lägga ner Prey 2 då spelet inte har några likheter med orginalet, istället borde de skapa Rune 2 , ett så grymt mycket mer efterlängtat spel. 30/08 Ja det var VÄLDIGT fram och tillbaka för första Prey får man ända säga. Vi snackar Duke Nuken Forever kaliber, i princip. Är möjligt att Prey 2 blir likadant. Hoppas det kommer iallafall. Första Prey var riktigt bra när det väl kom. 30/08 Detta skrevs på Twitter förra veckan av Game Informer Jim Reilly Jim Reilly ‏@jimreilly Bethesda has no comment on Prey 2's rumored cancellation. https://twitter.com/jimreilly/status/183303526997426180 känns ju som det är nerlagt..... 30/08 Hoppas verkligen att det blir ett Prey 2. Ettan är i min mening ett utav de bästa FPS spelen någonsin. Orsaken till att Prey 2 dröjer kanske är att dom planerar att släppa det tills nästa generation konsoler? 30/08 vi får la hoppas på de älskade ettan de va typ 24/7 gaming då 30/08
Skicka en rättelse