Att #Mass Effect är ett stort projekt har varit känt sedan länge, men ibland kan det vara svårt att förstå hur massivt det verkligen är. IGN:s intervju med Drew Karpyshyn, som är Lead Writer och därmed ansvarig för spelets handling, hjälper oss dock att sätta det i lite perspektiv. Bland annat avslöjar Karpyshyn att spelet innehåller över 20 000 repliker med dialog, vilket är jämförbart med 20(!) filmer.

I think a better comparison to give the full scope of our game is to use movie scripts. In Mass Effect, every line of dialog has full voice over, and we have 20,000+ lines of dialog - roughly the equivalent of 20 movies.

För övrigt är det en ganska höf felratio på strumpor också i dessa tider.. alla dessa jävla hååååål! Tur man spar sina kvitton så man kan bytta ut dem. 16/05 Helt rätt -- det är en diskussion om Mass Effect. 14/05 Vilket är vad vi talade om. Så förutom att säga emot dig själv så instämmer du även med mig. Det talas om en ny version som inte ska bli lika varm med 65nm tillverkningsprocess. När den blir aktuell vet jag dock inte, men jag tippar på 2008. Förhoppning... 14/05 Att min låda fortfarande håller är i högsta grad relevant, men det är ju ingenting som bevisar att alla är felfria. Det har jag aldrig påstått. Däremot undrade jag om det kanske inte blivit en bättring, att de senare modellerna håller bättre än de äldre... 14/05 Ursäkta? Varför är det relevant att just Din och Dina kompisars Xboxar inte gått sönder? Det förändrar väl inte det faktum att Xbox360 fortfarande har en tendens att gå sönder, och att alla som köpt en riskerar att förlora 3000kr? Titta bara här: Detta... 14/05 Fuck yeah..skit kul! 14/05 Fasen vad det tjatas om trasiga 360. Jag köpte min vid nyår, och en hel massa av mina vänner har följt i mina fotspår sedan dess. Ingen av våra lådor har pajjat. Kanske har de blivit bättre? Isåfall ska man väl inte vara så hård. Jag skulle aldrig "byta... 14/05 Har för mig att MS förlängde garantin för alla Xbox 360 tillverkade innan ett visst datum. Håller dock med att det är dåligt att så många gick sönder i början, Är inne på min andra nu, dock inga problem att byta ut mot en ny men dåligt likväl. 14/05 Funderade över det här igår när jag läste nyheten.. hur många DVD-skivor kommer Mass Effect hamna på? 20 000 ljudfiler är fruktansvärt mycket. 14/05 ^-- Håller med om att felprocent inte är ok, men det är inte bara 360 som har lidit av det. Över till masseffekt så tror jag att detta 20.000 repliktajfset är vanlig PR. teh hype! Så av erfarenhet så inväntar jag spelet och avgör själv hur revolutionera... 14/05
Skicka en rättelse