I'TS OVER NINE THOUSAAAAND, skulle man kunna säga. Över 900 000, närmare bestämt.

Kommande RTS-titeln #Planetary Annihilation har nått Kickstarter-målet om 900 000 dollar, och är i skrivande stund uppe i 953 000 med 15 dagar kvar. Det innebär att ett strategilir av den gamla skolan -- med andliga förebilden Total Annihilation -- kommer att levereras.

De som vill kan fortsätta släppa till, för desto mer pengar utvecklarna får in desto fler så kallade "stretch goals" har de möjligheten att infria. Det skulle i sådana fall innebära fler planettyper, och liknande tillägg som skulle fläska på spelupplevelsen ytterligare.

Nedan ser du utvecklarnas reaktion på att ha nått målet.

Du kan läsa mer om Planetary Annihilation här. Kickstarter-sajten finner du här.

Bilden: en glad spelutvecklare.

Jag håller med, de kliar sig säkert sina flintskallar just i denna stund, och försöker förstå varför folk betalar för en idé till ett spel, men inte köper deras AA (qq) titlar. Pirater som betalar för bra spel är ju bara en myt eller hur ;) 31/08 Är det bara jag som tycker att han med glasögon låter och ser lite ut som en john carmack junior? freaking me out. 31/08 Så många spel som lyckats uppnå begärd summa, måste svida rejält för en utgivare att se folk spendera pengar på något som inte ens är klart. Jag har sagt det förut men upprepar det mer än gärna, Kickstarter är det bästa som hänt denna infekterade bransc... 31/08 Älskar kickstarter <3 30/08 Haha vilka jävla sköna killar :D! Ja det såg väldigt lovande ut :). Kul att dom brinner för det dom gör och inte gör något som andra vill att dom ska göra :D! Tummen på dom ;D 30/08 Kul att samma dag som jag satte mig ner och gav 50$ så kom de till målet , nu hoppas man på ALLA extragrejer också! Sätt fart! !! SHUT UP AND TAKE MY MONEY! 30/08 Yes! Trevliga nyheter. Människor som brinner för vad de gör ska få syssla med det som de gör bäst. Givet köp! 30/08 Det lär nog komma oavsett vad slut summan hamnar på. Dock kanske det inte finns med vid release. 30/08 Så länge de gör en Peewee V.2, motsvarande, får de mina pengar! Lätt den ballaste enheten i Total Annihilation :D 30/08 Det här konceptet är ju rent fantastiskt - inget som liknar det i dagsläget, och det ser galet intressant ut. Jag hoppas innerligt de ger oss Supreme Commander 1 - fast bara mer av det; rymden, för bövelen! (Hoppas på att se åtminstone något spännande... 30/08
Skicka en rättelse