Fortfarande inget Dawnguard-DLC till Playstation 3-versionen av Skyrim -- Bethesda är osäkra på om de kan lösa problemet.

Dawnguard-sugna #The Elder Scrolls V: Skyrim-spelare med Playstation 3 kan antagligen sluta hoppas -- #Bethesda säger att de är osäkra på om de kan lösa de tekniska problemen med DLC-paketet till PS3-versionen. I förlängningen innebär detta att också det nyutannonserade DLC-paketet Hearthfire kanske inte heller släpps till PS3.

-- Det här är inte ett problem vi är säkra på om vi kan lösa, men vi arbetar tillsammans med Sony för att försöka leverera det här materialet, skriver Bethesda.

Spelar du Playstation 3-versionen av Skyrim, och hur känner du i sådana fall angående att du kanske går miste om allt DLC-material?

Oblivion var bättre portat om man tänker på UI'n, FoV samt kontroller. 01/09 Lågupplösta texturer som hoppar in i bilden, menyer där du bläddrar "en-och-en" och rutten grafik för att vara 2011 är mina starkaste minnen av Skyrim (innan jag fixade det själv). Efter bara några minuter så var det så fruktansvärt tydligt att spelet... 01/09 Om du tyckte Skyrim portningen var dålig, så vet du inte vad en dålig port var. Jag tyckte portningen var förvånansvärt bra. Enkla kontroller som fungerade rent praktiskt och grafiken var inte hemsk. 01/09 Till viss del. Exempelvis Skyrim var en fruktansvärd konsolport men som man genom ett halvdussin moddar och lite donande i .ini-filer kan göra om till ett "pc-spel". Jag har själv en xbox360-kontroll till datorn utifall att jag vill spela spel om inte... 01/09 En dålig portning är en dålig portning. om kontrolerna är värdelösa och spelet låst till 30 fps finns det ingenting en PC modare kan göra i princip, det där med 1080p till Dark Souls gjorde spelet köpbart. annars hade nog 9/10 spelare piratat skiten 01/09 Du borde köpt det till 360'n ifrån första början. :) Köper alltid spel som kommer till både 360/PS3 till 360'n för att minimera strul. Och i detta fall är jag glad att Skyrim inhandlades till 360'n. :) 01/09 Nja, en dålig port är en dålig port. 01/09 Fast vi som spelar på PC kan i 99% av fallen fixa problemen själva också till skillnad från någon som spelar på PS3 01/09 fast egentligen.. Det är sånt här PC användare får stå ut med år efter år efter år efter år. Dåligt optimerade spel som inte är anpassad för platformen, bugar som kan göra spelet ospelbart. Spel portas flera månader för sent för att utvecklarna mer elle... 01/09 Jag är nyfiken på hur nästa Playstation ser ut, ifall de kommer dra några lärdomar från allt strul i denna generation eller ej. Man kan ju hoppas om inte annat. 01/09
Skicka en rättelse