<img align="right" src="http://xtrmntr.fz.se/fz/nyheter/superplay-logga.jpg" width="128" height="40" border="1" hspace="5" vspace="5" style="border: 1px solid black;"></img>Tidigare i år tillkännagav tidningen Super Plays chefredaktör Tommy Rydling att han lämnar tjänsten för att satsa på en karriär som frilansare. Häromdagen tillkännagav förlaget #Hjemmet Mortensen efterträdarens namn - en viss Joakim Bennet.

Bennet, som på senare år arbetat åt Reset Media, återvänder alltså till Hjemmet, där han tidigare verkat som chefredaktör för PC Gamer. Han medverkade också i SVT:s spelprogram Kontroll. Chefsbytet genomförs vid månadsskiftet och ambitionen är det inga fel på:

- Att få ta över handkontrollen för nordens största tv-spelstidning är spännande. Vi når idag 62 000 läsare och i takt med att allt fler människor spelar tv-spel räknar jag med att bli ännu större.

Super Play firade förra året tioårsjubileum och är därmed lika gammal som FZ och PC Gamer. Samtliga dessa ingår i Hjemmet Mortensens stall.

Beror ju helt på vem man frågar. Jag brukar ju tämligen vända mig till metacritic om jag vill "veta om ett spel är bra". Då får man ju 20 åsikter istället för en. Dessutom är de större siterna som recenserar etc sponsrade och tjänar pengar på andra sätt... 14/05 super play firade 10 år förra året? det kan inte stämma jag började prenumera år 1993 första numret, iofs hette det super power då men det var samma tidning samma folk som när det bytte namn till super play. fast nu för tiden verkar det inte alls vara... 14/05 SUPER play är den bästa speltidningen och har alltid varit det. 14/05 saker som är gratis tendenserar att vara av låg kvalité vilket gamereactor är och super play har stora genomgående artiklar som tar upp mycket mer än simpla texter på gamespot eller dylik. Med andra ord, kvalité är något man KÖPER inte får gratis. 14/05 Tycker det är nåt särskilt med PC Gamer och att man läser mer noga än artiklarna på internet. Kanske börjar jag bli gammal jag vet inte... 14/05 Kan inte annat än hålla med, nu finns ju alla bilder, demos, artiklar, recensioner etc helt gratis på internet, så varför man ska betala för dem är mig en gåta. Enda speltidningen jag läser är Gamereactor, den är gratis och gratis är gott ;) 14/05 Grattis till positionen. Tyvärr finns det ju knappt någon anledning till att köpa speltidningar numer. 14/05 Hoppas SP blir lite bättre nu igen då, Super Play har ju varit en riktigt skittidning på senare tiden. Level är mycket, mycket bättre. 14/05 Snacka om vilken resa Bennet har gjort. Att gå ifrån en renodlad PC tidning till renodlad konsol tidning.:) 14/05 Är inte detta en "gammal" nyhet? har för mig jag läst det i en blog någonstans. :) 14/05
Skicka en rättelse