Dags att skryta om din dator - detta behöver du minst för att driva Call of Duty: Black Ops 2.

Det är återigen den tiden på året då vi gemensamt greppar tangentbordet och skanderar hur pass gammal motorn som driver Call of Duty-serien är och flexa med våra hårdvarumuskler - min miniräknare har fler kärnor än din!

Eller så kan vi glädjas åt att ett så pass populärt varumärke inte kräver det allra senaste i pixelskyfflare och polygonbrädor. Detta behöver du minst för att kunna köra höstens #Call of Duty: Black Ops 2. Och ja, Windows XP-användare får börja snegla på att uppdatera sitt modermodem.

  • OS: Windows Vista SP2 eller Windows 7 (gissningsvis även Windows 8-kompatibelt)

  • CPU: Intel Core2 Duo E8200 2.66 GHz eller AMD Phenom X3 8750 2.4 GHz

  • Internminne: 2GB för 32-bit OS or 4GB för 64-bit OS

  • Grafikkort: Nvidia GeForce 8800GT 512 MB eller ATI Radeon HD 3870 512 MB

Tar man ju fan på skoldatorn ;) 14/11 Jag gillar CoD, och det är ju olika kartor man betalar för. Varje spel och varje MP-del har sin egen atmosfär. Jag tycker att MW2-grafiken var riktigt fin, sämre än MW3, men det är ändå en kul upplevelse. Den enda gång jag hade känt mig lurad var om jag... 06/09 Nä jag känner mig inte lurad, för att jag gillar cod. Köpte spelet för att följa singleplayer delen då mw är en lite serie eller hur man ska säga. Gillar multiplayer med och anser jag inte blivit lurad en enda gång. Jag kastar hellre pengar på cod än... 06/09 Fråga till alla CoD spelare.. känner ni er inte lurade när de inte gör nya spel? Utan att ni får lägga ut 5-600kr på nya banor i hårda drag.. jag spelade detta förr (mw2) och hade väldigt roligt med det men sen vart det för mycket av samma sak, jag kund... 06/09 "Men, vart tog mitt inlägg vägen?" Jag har rensat i tråden, ett flertal inlägg hade en attityd på en oacceptabel nivå. 05/09 Det är helt okej om du inte gillar det, men varför ens kommentera på ett spel du inte gillar? Tror du verkligen att andra människor är så intresserade av din åsikt så du tror det gör någon skillnad av att du kommer in och är dryg och otrevlig. Jag vet... 04/09 Jag måste då säga att det är jävligt komiskt att se hur många här som försöker dumförklara folk som tycker CoD är bra och vill köpa det... Så man måste tycka likadant som er för att räknas in som en vettig och bra människa? Och gör man inte det då är... 04/09 , 04/09 Det är du :) Så länge spel produceras i världen är det av godo; detta är något vi bör stödja och kommentera på konstruktivt sätt. 03/09 Nämen, är detta lite positiva kommentarer bland det väldigt orginella CoD bandwagon hatet? Är jag fortfarande på FZ? :S 03/09
Skicka en rättelse