Du som införskaffar Nintendos nästa konsol samt är sugen på Shepards äventyr får helt enkelt leka med 720p eller lägre upplösningar.

#Mass Effect 3 till Wii U är bekräftat för släpp samtidigt som konsolen når ut på marknaden, och det har på senare tid funnits lite spekulationer kring portningens omfattning och bredd. Efter att sista utgåvan av Nintendo Power sa att spelet kommer drivas med 1080p som upplösning har nu #Bioware dementerat informationen, och istället klargjort att spelet kommer förhålla sig till 720p, samt lägre.

Hur mycket betydelse har dylikt information för dig?

Viktigt att nämnas är väl att Mass Effect inte kan köras på 1080p på PS3 eller Xbox360 heller. Detta betyder helt enkelt att det ser likadant ut som på 360 och PS3 då. 05/09 Jo absolut, frågan är bara om dom kommer försent för Wii U, känns som dom tänker lite i banorna som vi släpper Wii U nu, och sen när nya Xbox och Playstation kommer så släpper vi Zelda och Mario för att dra kunder. Men då är det ännu mer föråldrat så... 05/09 http://i.imgur.com/75csh.jpg ;) :D 04/09 Väldigt svårt att använda sig av strömkrävande komponenter i små lådor. 04/09 Klart det kommer mario och zelda, utan dom hade Nintendo vart borta för länge sen. 04/09 Det bådar inte gott för Wii U alls, det som kan hjälpa dem att sälja vore ett nytt Zelda, Metroid eller Mario "Galaxy" (64-Stuket). Dom har inte synts röken av än, så förmodligen är de iaf nått år eller mer borta. Att köra det racet igen, med 3-djeparts... 04/09 Fast anledningen att maskiner dör är för att dom använder väldigt billiga komponenter och/eller tillverkningsmetoder för att pressa ner kostnaderna, annars är det inga problem att bygga bra saker som håller, bara så vi utesluter det. :) 04/09 Wii U komponenterna är helt ok, men de har lägre Mhz eftersom Nintendo ville hålla ner strömförbrukningen och då kan de göra en maskin som också är mindre. Fördelen är man förmodligen slipper massa döda maskiner också. 04/09 Ok det bådar ju mindre gott om deras egenutvecklade titlar inte går i 1080p. 04/09 De som visades på E3, Pikmin 3, Lego City Undercover, New Super Mario Bros, Nintendo Land. 04/09
Skicka en rättelse