Den andra expansionen till Skyrim finns att ladda ner från Xbox Marketplace. Pc-versionen är förhoppningsvis bara 30 dagar bort – men får vi någonsin se en PS3-release?

För 400 Microsoft-poäng kan du nu ladda hem #Skyrims nästa expansion, Hearthfire, som avslöjades så sent som i förra veckan. Det nätta paketet väger in på blott 75 MB men låt dig inte luras av storleken: tillskottet låter dig både bygga hus och adoptera en liten knodd. Två saker som ändå får ses som relativt livsomvälvande, eller hur?

Ett släpp till pc är förhoppningsvis att vänta om ungefär 30 dagar, då 360-exklusiviteten slutar gälla.

Det är däremot oklart om Hearthfire eller den första expansionen, Dawnguard, överhuvudtaget släpps till Playstation 3. #Bethesda har berättat att det finns tekniska bekymmer med konsolen som i värsta fall kan hindra de från att släppa någon av expansionerna, ett dilemma de förhoppningsvis kan lösa tillsammans med #Sony.

[video=12306]

Spelutvecklarna har tappat sina ambitioner, de har pengar i överflöd. 05/09 Ja, jo, visst - men moddar har bra mycket mindre buggtestning än Bethesda också för den delen. I övrigt menar jag integration med spelvärlden - alldeles för många moddar känns (i olika grad) "out of place", som om de inte riktigt hör hemma där. Spelutve... 05/09 De sade att de skulle släppa ett gäng större DLCs, men med små-DLCs mellan de stora släppen. Jag skulle vilja påstå att detta räknas som ett små-DLC emellan stora släpp (vad nu nästa stora släpp blir). Jag kör PC, men kommer nog skaffa detta ändå. Varfö... 05/09 Ja för ca. 30 spänn för ett dlc gräver ju verkligen en avgrund i plånboken. :) 05/09 Damn.. Detta DLC skulle sitta fint till PC fast gratis om detta kommer kosta ca 20 euro igen så ger jag fan i att köpa. Vem vill köpa ett DLC för 400 microsoftpoints? När dem kan släppa detta gratis. Och adoptera barn? Du har ju Childhood service modden... 05/09 Uh va? Vad? 04/09 Lustigt att du nämner detta, då deras DLC "fungerar" som moddar, behövde bara ladda ner och lägga in i Nexus manager och så whops hade man dawnguard på sitt steam, helt sjukt egentligen 04/09 Polish på Bethesda DLC? Synd att dom inte har det på spelen också. (Med bugtestning dvs.) 04/09 Denna modden är nog främst till för att ge konsollspelare något som saknades for dem. För övrigt, jo, moddar gör allt. Att spelarens huvud tittar på saker, för rollspelare, bygga hus finns i mängder, skada beroende på var du träffar osv... men, bara til... 04/09 Börjar räcka nu. I övrigt; alla som kommer med "finns det inte moddar som gör det här?" - jodå, det gör det. Det finns moddar som gör i stort sett allt, ska det hindra Bethesda från att göra något överhuvudtaget? Skillnaden är att denna med stor sannoli... 04/09
Skicka en rättelse